Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ти диви, яка розумна дитина! Логіка вже розвинена. :клас:
Та яка логіка в 4 роки. Тобто якась вона там є, але в даному випадку це виховання. Не сама ж вона про ракети вигадала.
Розказана мною історія про те, що вона Гімн почала співати. Хоча це теж випливає з виховання. Скоріш за все її мама так навчала, що треба співати не рос, а цю пісню.

Та яка логіка в 4 роки. Тобто якась вона там є, але в даному випадку це виховання. Не сама ж вона про ракети вигадала.
Розказана мною історія про те, що вона Гімн почала співати. Хоча це теж випливає з виховання.
Безумовно. Правильне виховання.

Доброго ранку, кавового дня добрим людям! :кава:

Доброго ранку, кавового дня добрим людям! :кава:
А мені - ще й кавового вечора :любов:

H4176dec2d0f84f959bc5f2c52349af58x.jpg_480x480.webp

• Лав
Реакції: E.N
Моя киця забула за лiто про свою улюблену ковдру :) Взагалi його iгнорувала. А сьогоднi вранцi дивлюся - вона вже у ньому :D Ну все, мабуть, таки осiнь прийшла.. 🍂

• Це лайк!
Реакції: E.N
усе ішло до біса гарно
як гриця вмовив підлий біс
руzню співати в караоке
кохану втратив зуби теж
©️
Geronimo

Щось мені ці новоспечені молодята почали набридати. Вчора з 23-ї год гризлися, а сьогодні з пів сьомої ранку продовжили. Поспати не дали, ****и. Взагалі то дівчина весь час починає, а хлопця майже і не чути. А вона то обурюється, то плаче. Може вагітна?

Щось мені ці новоспечені молодята почали набридати. Вчора з 23-ї год гризлися, а сьогодні з пів сьомої ранку продовжили. Поспати не дали, ****и. Взагалі то дівчина весь час починає, а хлопця майже і не чути. А вона то обурюється, то плаче. Може вагітна?
Може стерва?

Назад
Зверху Знизу