Статус: Офлайн
Повідом.: 36576
Повідом.: 36576

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та яка логіка в 4 роки. Тобто якась вона там є, але в даному випадку це виховання. Не сама ж вона про ракети вигадала.Ти диви, яка розумна дитина! Логіка вже розвинена.![]()
Ну, якщо на ці скоринки покласти скибку помідора, скибку сиру і запекти - виходить дуже непоганоТипу того![]()
Безумовно. Правильне виховання.Та яка логіка в 4 роки. Тобто якась вона там є, але в даному випадку це виховання. Не сама ж вона про ракети вигадала.
Розказана мною історія про те, що вона Гімн почала співати. Хоча це теж випливає з виховання.
Обійшлася без запікання, з'їла такНу, якщо на ці скоринки покласти скибку помідора, скибку сиру і запекти - виходить дуже непоганоАбо ветчина+сир.
А мені - ще й кавового вечораДоброго ранку, кавового дня добрим людям!![]()
Моя киця забула за лiто про свою улюблену ковдруОбійшлася
Я вважаю, банити за політичними мотивами - це компетенція Дімокса, і він не підкачавПерепрошую, але того Grit треба ногами вперед виносити
Привіт! Як ти?Здрастуйте уси
Гами біля миски.Та що таке! Гами з ранку![]()
Може стерва?Щось мені ці новоспечені молодята почали набридати. Вчора з 23-ї год гризлися, а сьогодні з пів сьомої ранку продовжили. Поспати не дали, ****и. Взагалі то дівчина весь час починає, а хлопця майже і не чути. А вона то обурюється, то плаче. Може вагітна?