Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• 🟢 10:53 Відбій тривоги в Харківській обл.
Смішний анек. Досі здається смішним :-) Чула я його вперше років 20 тому, мабуть. Друг розповідав. Так старанно жабку зображував. Ось так: "Ну, ква". :rolleyes: (дуже підходящий смайлик, ще б лапки домалювати і буде жабка)
Я сьогодні дещо усвідомила, і це тебе, звісно, дуже здивує, що тільки зараз.
Ось цей пост про те, що буде після смерті, викликав у мене цю думку
Тоді ти вже не зможеш думати - нічім буде. Калієво-натрієві насоси в нейронах перестають діяти і нервовий імпульс перестане розповсюджуватись.
Ні думок, ні снів. Нічого.
Тобто життя продовжиться, але без тебе. І ти про то уже нічого не дізнаєшся. Ти просто перестанеш існувати.
Вибачте, якщо когось засмутив.

Так от, Ф'ям, уяви, що я ніколи не думала над тим, що душа не може думати. Але це ж очевидно, якщо вона перебуває в нірвані. Якщо під час медитації ми не думаємо, а просто існуємо, літаємо десь там, то в такому ж (чи схожому) стані мають перебувати і душі. Тобто я це знала, але мені чомусь ніколи не приходило в голову, що не думають :іржач:

Смішний анек. Досі здається смішним :-) Чула я його вперше років 20 тому, мабуть. Друг розповідав. Так старанно жабку зображував. Ось так: "Ну, ква". :rolleyes: (дуже підходящий смайлик, ще б лапки домалювати і буде жабка)
Я його чув десь років сорок тому...
О боже, який я старий...:D

Цвіте.
image.jpg

Так от, Ф'ям, уяви, що я ніколи не думала над тим, що душа не може думати. Але це ж очевидно, якщо вона перебуває в нірвані. Якщо під час медитації ми не думаємо, а просто існуємо, літаємо десь там, то в такому ж (чи схожому) стані мають перебувати і душі. Тобто я це знала, але мені чомусь ніколи не приходило в голову, що не думають :іржач:
Шось літає десь а потім ГЕП! І перші думки: "Де це я" і "шо це було"...

Теж читала вранці цей пост :угу:

Тобто ти тільки робиш вигляд (сам перед собою теж), що живеш за тими принципами, а насправді в тобі дуже багато від тебе самого, як від носія цього тіла.
Та да, позбавитися рис, притаманних носію конкретного знаку Сонця чи Місяця дуже складно.

Ну як вже розвинена моя Вчитель, ну практично живе на Землі тільки своїм образом, і то я чудово бачу в ній Діву :D Хоча, може так і треба. Вона ж залишила тут саме образ - а образ який? який і є - людина з Сонцем в Діві..

А у Айвенго Місяць в Скорпі. Ну як цього позбутися? Кусючий і є. Ми і то не такі кусючі :-)

Та да, позбавитися рис, притаманних носію конкретного знаку Сонця чи Місяця дуже складно.

Ну як вже розвинена моя Вчитель, ну практично живе на Землі тільки своїм образом, і то я чудово бачу в ній Діву :D Хоча, може так і треба. Вона ж залишила тут саме образ - а образ який? який і є - людина з Сонцем в Діві..

А у Айвенго Місяць в Скорпі. Ну як цього позбутися? Кусючий і є. Ми і то не такі кусючі :-)
Не Айвенго а прямо якийсь Штуша-Кутуша...:ги:

А у Айвенго Місяць в Скорпі. Ну як цього позбутися? Кусючий і є. Ми і то не такі кусючі
От же ж дивина - справжні Скорпи менш кусючі, а тут отаке... Піранья :іржач:
І в Лени десь там Скорп (так?). Треба усіх перевірити. Які кадри в нас підібралися :-)

І в Лени десь там Скорп (так?).
:угу: Знов забула, де шо. (Асцендент і Місяць). Щось у Скорпі. Лена може припечатати, ой може. Але робить це завжди якось так дотепно-необразливо.. Ось як так можна? Якщо дотепно, то образливо же повинно бути :ги:

А згадувала я його, бо щось цитувала з нього. Здається: "новенький"!

На нашу тему схоже. Ще б декількох коте домалювати :-)
7bd4bd54075286ff417f75fe444d2344.jpg

Подивіться на стілець. На одному є Нік нашої Енні. Це магазин старих речей. Була дуже здивована що побачила саме E.N.
Що б це могло означати?
Значить, що в якомусь барі був постійний відвідувач або відвідувачка з такими ініціалами. І щоб постійне місце клієнта було завжди вільним, на ньому золотою фарбою написали E.N.

Дуже може бути :угу: Але ж я що тоді, що зараз не бачила мультика і тому не запам"ятала цього персонажа :)
А, я подумала, що ти подивилася. Принаймні зараз :)

На нашу тему схоже. Ще б декількох коте домалювати :-)
Не треба домальовувати, зараз більше і не буває одночасно :-)

Подивіться на стілець. На одному є Нік нашої Енні. Це магазин старих речей. Була дуже здивована що побачила саме E.N.
Що б це могло означати?
Значить, що в якомусь барі був постійний відвідувач або відвідувачка з такими ініціалами. І щоб постійне місце клієнта було завжди вільним, на ньому золотою фарбою написали E.N.

Ааааа! Мій трон знайшовся! :D

Назад
Зверху Знизу