Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• 🟢 10:53 Відбій тривоги в Харківській обл.
Іра, дякую за групи з віршами, дуже класні . Я поки приливляюсь, нічого не писала ще .

Хочеться спати дуже....
20230525_222116.jpg

Іра, дякую за групи з віршами, дуже класні . Я поки приливляюсь, нічого не писала ще .
Дякую! 🤗
Аби лайкати не забувала те, що подобається, - для авторів це важливо, і вірш піднімає у стрічці :)
А флешмоб у нас просто зараз - можеш в коменті щось написати. У коментах можна не соромитися :)

Хочеться спати дуже....
20230525_222116.jpg
Ой, яка я вчора сонна була, просто з ніг валило, навіть подрімала трохи вдень, що буває раз на рік. А оце зараз пішла картоплю обгортати, і бадьорість трохи з'явилася, і сонця нема. Бо зранку я ніяка, а в обід спека.

Останнє редагування:
Ой, яка я вчора сонна була, просто щ ніг валило, навіть подрімала трохи вдень, що буває раз на рік. А оце зараз пішла картоплю обгортати, і бадьорість трохи з'явилася, і сонця нема. Бо зранку я ніяка, а в обід спека.
І я така ж. Але подрімати е вийшло .

Анекдот із життя.
Це непростима помилка, але сміюся досі. Так безглуздо і смішно давно себе не почувала.
Отже. Учора була контрольна, потім шпрахкафе. Кінець тижня, загалом втомилася. Вчителька німецькоі в класі сьогодні ставить запитання: за якої температури тіла людина помирає. Малося на увазі вище 41 градуса. Я її зрозуміла як яка температура людини після смерті. Дивне думаю запитання, ну гаразд. І відповідаю: кімнатна. )))

Та я теж недовго. Тільки задрімала - мама дверима грюкнула, ото й увесь сон :)
Я б так солодко поспала б . Така погода . Спати і їсти б цукерки . Можливо скоро зроблю собі відпустку .

Анекдот із життя.
Це непростима помилка, але сміюся досі. Так безглуздо і смішно давно себе не почувала.
Отже. Учора була контрольна, потім шпрахкафе. Кінець тижня, загалом втомилася. Вчителька німецькоі в класі сьогодні ставить запитання: за якої температури тіла людина помирає. Малося на увазі вище 41 градуса. Я її зрозуміла як яка температура людини після смерті. Дивне думаю запитання, ну гаразд. І відповідаю: кімнатна. )))
Це відповідь навпаки .

Блін в мене заняття було з двійнятами. Як запам'ятати де хто. Вон ще й насміхаються :D

Я от думаю, створити тему, де б вмі могли постити фото з життя. Як думаете , цікава буде? Хоча людей мало . Айвенго свою тему створив в головному . Сходіть.

У кого ще на ноуті така заставка? :) Втім, неважливо. Кожен раз, як відкриваю, бачу чобіток з підбором :іржач: Дуже дивна модель: до підбору ще кріпиться якась споруда. Уявляю собі ходу в таких чобітках...

image.jpg

Назад
Зверху Знизу