Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Навзаєм.

Якшо ви з переляку вважаєте, шо буду мовчки заплющювати очі на ваши вибрики
ви надто помиляєтесь.
На кожний вибрик - будете отримувати навзаєм. :клас:

У подальшому, питання на кшталт "а меня то за чьто?!"
адресуйте до себе самого.

Навзаєм.

Якшо ви з переляку вважаєте, шо буду мовчки заплющювати очі на ваши вибрики
ви надто помиляєтесь.
На кожний вибрик - будете отримувати навзаєм. :клас:

У подальшому, питання на кшталт "а меня то за чьто?!"
адресуйте до себе самого.
А ви не могли би пояснити для нас, дзеркальців, які не все читають в військових темах Головного, чим саме вас дратує Айвенго? :) Питаю у вас, а не нього, бо його думка зрозуміла - "не дають вільно висловлюватися".

Зи. Я читаю ваші теми, але з запізненням, коли вже суперечливі пости зникли.

Знайшлося слово, яким можна замінити "оскорбить". Зневажити!
Оскорбле́ние – обра́за, ура́за, нару́га, кри́вда, знева́га.
Нажаль, в ньому немає потрібного нюанса. Сенс близький до 'образа', тобто якось автоматично робить того, кого оскорбили, нижче. 'Ви мене зневажили!' - переносить акцент.

хаос у ... не сваритесь...!!!!! хвилнка як Э...!а тут сварево якессь...!

:)

7gfdcc.jpg
#читаючи давні сторінки

Яка картинка! :кіт:

а где махно?(ан.....нархист) штаб без обид?

Нажаль, в ньому немає потрібного нюанса. Сенс близький до 'образа', тобто якось автоматично робить того, кого оскорбили, нижче. 'Ви мене зневажили!' - переносить акцент.
Ну, набагато краще, ніж образили. Бо образили також означає, що людина образилася. А зневажити - тільки з боку того, хто це здійснив. Тобто та людина когось зневажила (зневажає, ставить нижче). Як на мене, підходить.

Дивчини та усі ви гарні!!!! то в других краинах,,,,? А у нас!!!!!!!!!!!!!!

Ну, набагато краще, ніж образили. Бо образили також означає, що людина образилася.
Та це слово взагалі не розглядається навіть! :ги:
А зневажити - тільки з боку того, хто це здійснив. Тобто та людина когось зневажила (зневажає, ставить нижче). Як на мене, підходить.
А мені якось нагадує 'ти мене поважаєш?' :хмммм: :-)

мені якось нагадує 'ти мене поважаєш?'
Нагадує, бо ми все порівнюємо з рос словами. Як, наприклад, прийдешній рік. Теж нагадує "приходящий", а хочеться "наступающий". Але українською це і є прийдешній. Так і тут. Просто не треба порівнювати, а прийняти це значення :)
Загалом правильно тобі нагадує: зневажати - це проставлення до поважати. Навряд чи будуть казати образливі слова ("оскорбления") людині, яку поважають.
Зневажити можна поглядом, словом і ще чимось... Отже вилаяти людину - це зневажити.
Я думаю, що тебе це слово не зовсім влаштовує через сенс, який в нього внесли романи: сударь, вьі меня оскорбили! - і рукавичку в обличчя :іржач:
Тобто сприймається як обурення. Але по своїй суті "оскорбити" - це сказати щось образливе.

Останнє редагування:
А ви не могли би пояснити для нас, дзеркальців, які не все читають в військових темах Головного, чим саме вас дратує Айвенго? :) Питаю у вас, а не нього, бо його думка зрозуміла - "не дають вільно висловлюватися".

Зи. Я читаю ваші теми, але з запізненням, коли вже суперечливі пости зникли.

Ви помиляєтесь ( щодо мого роздратування)
навпаки, щодо бійців ЗСУ маю пієтет.

Зараз - це не про військові теми (тобто підстава для мого допису-попередження тут)
- зараз реакція на немотивований вибрик Айвен-го в мій бік.
Безпідставний, доречі.

Чому у цьому треді ?
Тому шо тут він точно побачить-прочитає попередження.

Останнє редагування:
Почала дивитися новий біографічний серіал про Бардо. Актриса дивовижно на неї схожа!
У 16 років почала активне статеве життя, прям як сучасні дівчата :-) Куди поспішають, навіщо.. :) Переглянути вкладення 13405575

Назад
Зверху Знизу