Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• 19:41 Відбій тривоги в Хар. обл.
Останнє редагування:
Я тобі кажу - це точно емо, якого били готи :D
Це людина з проблемами прийняття свого віку :D. Молодь то звісно цікаво але в кожному віці свої проблеми

20230525_142938.jpg

Землянка. Ремонтантна то спіе все літо
20230525_142920.jpg

FB_IMG_1685031765497.jpg

• Це смішно!
Реакції: E.N
Задивилася на книжкову крамницю в Китаї. Там відео, але його не прикріпити. Крім самих книжок, там ще є кафе, бамбукові хащі і панди.
image.jpg

Поки Айвенго не встиг: суничка 😁
Як та дівчинка, юна грамар-наці :) "Вихователька каже "уверена", "клубника" :хмммм: :мораль: А треба "впевнена" і "полуничка". :)

(згадала, бо ти теж використала зменшувально-пестливу форму :-) )

А на стіні в скотчі мовчить? :ги: (скотча на морді нема)
Недопрацювання! :D
За опитом найпростіше кота посадити до себе на коліна - він там і заснути може. А так вештається перед камерою, рветься щось писати, виперти за двері - репетує :кіт: :D

Недопрацювання! :D
За опитом найпростіше кота посадити до себе на коліна - він там і заснути може. А так вештається перед камерою, рветься щось писати, виперти за двері - репетує :кіт: :D
:іржач:

**

Лена, як шкода, що ти зараз нічого не можеш читати. Як мені сподобалася сага про попаданку у середньовіччя! :-) Дуже жіноче фентезі, але без мімімі :)

Наприклад. Зібралася (як здалося) авторка відтворити сюжет не-впізнавання чоловіком своєї дружини на карнавалі в масці кажана. Тю, думаю, так же нецікаво! Зараз почнеться сімейна іділія.. А от фігушки. Авторка взяла і отруїла чоловіка героїні. Ну прям жорстка до героїв, як Дж.Мартін :-)

:іржач:

**

Лена, як шкода, що ти зараз нічого не можеш читати. Як мені сподобалася сага про попаданку у середньовіччя! :-) Дуже жіноче фентезі, але без мімімі :)

Наприклад. Зібралася (як здалося) авторка відтворити сюжет не-впізнавання чоловіком своєї дружини на карнавалі в масці кажана. Тю, думаю, так же нецікаво! Зараз почнеться сімейна іділія.. А от фігушки. Авторка взяла і отруїла чоловіка героїні. Ну прям жорстка до героїв, як Дж.Мартін :-)
Тома Сойєра я таки перечитала. Але це вже не читання, це майже напам'ять знаю:)
Мене ось Іронія на пиріжки підсадила - я вже ними думаю. Ось це страшне :D

Як та дівчинка, юна грамар-наці :) "Вихователька каже "уверена", "клубника" :хмммм: :мораль: А треба "впевнена" і "полуничка". :)

(згадала, бо ти теж використала зменшувально-пестливу форму :-) )
Я її коли використовувала, то теж зосередилася на цьому, але вирішила залишити. Бо таки ж суничка 😁

Назад
Зверху Знизу