Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я тобі кажу - це точно емо, якого били готиНеформала на передпенсійного віку ))
Це людина з проблемами прийняття свого вікуЯ тобі кажу - це точно емо, якого били готи![]()
Як та дівчинка, юна грамар-націПоки Айвенго не встиг: суничка 😁
Репетує![]()
зі. Набагато простіше кота в іншу кімнату.
Недопрацювання!А на стіні в скотчі мовчить?(скотча на морді нема)
Обидва випендрюютьсяОн в 44 паха каже, що старий. Гандж каже, що молодий.
Недопрацювання!
За опитом найпростіше кота посадити до себе на коліна - він там і заснути може. А так вештається перед камерою, рветься щось писати, виперти за двері - репетує![]()
![]()
Тома Сойєра я таки перечитала. Але це вже не читання, це майже напам'ять знаю
**
Лена, як шкода, що ти зараз нічого не можеш читати. Як мені сподобалася сага про попаданку у середньовіччя!Дуже жіноче фентезі, але без мімімі
Наприклад. Зібралася (як здалося) авторка відтворити сюжет не-впізнавання чоловіком своєї дружини на карнавалі в масці кажана. Тю, думаю, так же нецікаво! Зараз почнеться сімейна іділія.. А от фігушки. Авторка взяла і отруїла чоловіка героїні. Ну прям жорстка до героїв, як Дж.Мартін![]()
Я її коли використовувала, то теж зосередилася на цьому, але вирішила залишити. Бо таки ж суничка 😁Як та дівчинка, юна грамар-наці"Вихователька каже "уверена", "клубника"
![]()
А треба "впевнена" і "полуничка".
(згадала, бо ти теж використала зменшувально-пестливу форму)