Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Які тількі дивні питання не постають, коли не можеш заснути вночі!Так дуже спати захотілося о 12, я все зраділа, що трохи графік зміню, а заснути не змогла
А ось відвідала мене думка: чи зустрічав хтось із вас жінку-сантехніка? Такі бувають?
Я. Я взагалі такого не роблю заразА ти їх спочатку смажиш на сковорідці чи так? Голубці це нямка..Але я роблю фаршировані перці, бо це простіше
(можемо позмагатися, хто більш лінива
)
ми покоління інтернетуЗ людей . Які не признають старіння
Переглянути вкладення 13405371Так дуже спати захотілося о 12, я все зраділа, що трохи графік зміню, а заснути не змогла
А ось відвідала мене думка: чи зустрічав хтось із вас жінку-сантехніка? Такі бувають?
Це страшне. Бо индик жахливіше за гусакаО, це може бути посил: та йди ти до индика!
![]()
Та шо там його робити. Капусту в мікрохвильовку. Фарш я замовляють в Ха фермера , замотала , склала в форму, залила соусом, спеції і в духовку. ХОЛОДЕЦЬ вийшов урааааЯ. Я взагалі такого не роблю зараз![]()
При чому ці жінки, що запротестували, скинули свої фото. Я їм і кажу, не ображайтесь, але от нам всім майже 45 і ми маємо зморшки, сиве волосся , синці і пухирці і ми не молодіемо. Візьміть свое фото в 30 наприклад . Не зрозуміли .... Але нема нічого поганого , що б любити свої зморшки і сивину, це прекрасно . Головне душевна рівновага і мізки .ми покоління інтернету
в мережі все наше життя
не постаріємо ніколи
ура
(переклала як змогла)![]()
Гусаки були в нас в дитинстві , кусались а індики взагалі на вигляд страхіття.Це страшне. Бо индик жахливіше за гусака![]()
О, наче згадала. Тебе Олександр звати так?
Аркадій.О, наче згадала. Тебе Олександр звати так?
нам всім майже 45 і ми маємо зморшки, сиве волосся , синці і пухирці
А в тебе нема?
Життя було складне.
АкакійАркадій.![]()