Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так дуже спати захотілося о 12, я все зраділа, що трохи графік зміню, а заснути не змогла :(
А ось відвідала мене думка: чи зустрічав хтось із вас жінку-сантехніка? Такі бувають?

Так дуже спати захотілося о 12, я все зраділа, що трохи графік зміню, а заснути не змогла :(
А ось відвідала мене думка: чи зустрічав хтось із вас жінку-сантехніка? Такі бувають?
Які тількі дивні питання не постають, коли не можеш заснути вночі! :-) Щодо жінок-сантехників -ну ось тобі, будь ласка, полізла шукати відповідь на це питання :ги: :рл:

Дара Станкевич захоплювалася творчістю і навчалася на біоінженера, але одного разу кинула все і пішла в сантехніки. 23-річна дівчина вже два роки у професії. Вона розповіла, з якими складнощами та несподіваними відкриттями вона зіткнулася за цей час.

- Я подумала: «Напевно ж багатьом жінкам некомфортно, коли до них додому приходить мужик. Варто спробувати".

Дівчина-сантехнік — про стереотипи.
— Тебе не збентежив той факт, що то чоловіча професія, бо ти феміністка?
- Так, плюс я ніколи не боялася брудної роботи. З іншого боку, я й так змалку не вписуюсь у рамки суспільства. Якщо я постійно йду проти стереотипів, то можна спробувати і це.

— Як проходили твої перші кроки у професії сантехніка? Ти зустріла багато спротиву?

— На одних профільних курсах мені відмовили, сказавши, що я не можу встановити унітаз. А на інших мені попався 84-річний чарівний викладач Альберт Петрович. Він був у захваті, підтримував і знайшов мені практику на заводі. При цьому від інших людей я постійно чула, що це ненадовго, несерйозно, що швидко награюся і піду.

- Як на тебе реагують клієнти?
— Здебільшого позитивно насправді. Спочатку дивуються, питають: «Ви точно зможете?» Я відповідаю: "Точно зможу". І в результаті люди залишаються задоволеними. Такого, щоби мене вигнали або я не домовилася про ціну, ще не було. Відсоток відмов у мене мінімальний, у багатьох моїх колег він вищий. Звичайно, бувають різні ситуації, але зазвичай, якщо я спілкуюся з людиною тет-а-тет, до мене добре ставляться і чоловіки, і жінки. Я намагаюся працювати на совість, даю гарантію, пояснюю все. Не боюся говорити, що чогось не знаю, не боюся розбиратися в нових для собе питаннях і не беруся за завдання, з якими точно не впораюся.

— Ти зараз у стосунках. Як твій юнак ставиться до твоєї роботи?

— Він щасливий, він ніколи не любив щось лагодити і радий, що у нього є я, яка вміє вирішувати побутові проблеми.
:іржач:

продовжуй вчити українську
і не стидайся помилок
й хоча ганчірка ще статева
та вже не тряпка полова
© колюх

(Взагалі-то, якщо людина на рівні "статева ганчірка", то це іспанський сором і цього ще й як треба стидатися :D )

Любов З.: Бачите цього кота? Замість того, щоб їсти травичку, як всі нормальні коти, він їсть завʼязь огірків на грядці.
Бачите у нього на морді муки совісті?
От і я не бачу 🤣

Переглянути вкладення 13405346

А мене ще одна думка відвідала :ги:
Ви ж пам'ятаєте обурення щодо индика? Я була серед цих людей.
І от раптом виявила, що це незручно вимовляти тільки якщо це слово на початку речення. Але якщо сказати "піти до індика", то легше "индик", менше зв'язки напружуються. Взагалі воно звучить як щось середнє між і та и.
О, це може бути посил: та йди ти до индика! :іржач:
Але якщо казати про початок речення та и, тоді легше казати гиндик.

Насправді спочатку мені думка прийшла не про індика, а про Іру :-)

Я. Я взагалі такого не роблю зараз :D
Та шо там його робити. Капусту в мікрохвильовку. Фарш я замовляють в Ха фермера , замотала , склала в форму, залила соусом, спеції і в духовку. ХОЛОДЕЦЬ вийшов ураааа:D. Перші в мультиварці можна .

• Це лайк!
Реакції: E.N
Добренький раночок . За два дні тривог мені сіпаеться око, бідні наші хлопці і дівчата військові :(

ми покоління інтернету
в мережі все наше життя
не постаріємо ніколи
ура

(переклала як змогла) :D
При чому ці жінки, що запротестували, скинули свої фото. Я їм і кажу, не ображайтесь, але от нам всім майже 45 і ми маємо зморшки, сиве волосся , синці і пухирці і ми не молодіемо. Візьміть свое фото в 30 наприклад . Не зрозуміли .... Але нема нічого поганого , що б любити свої зморшки і сивину, це прекрасно . Головне душевна рівновага і мізки .

Назад
Зверху Знизу