Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ні :ги: Таке ж саме відчуття себе, як і в 35 :-)
От мені цікаво хто в кого жарт поцупив. Ти ж пам'ятаєш на цю тему порошок? Порошок мені цікавіший :)
А може то взагалі третьої особи жарт.
Он Геронімо знову заримував чужий :незнаю: Власні йому, бачте, не пишуться, натхнення нема :rolleyes:

Переглянути вкладення 13405319

Сидите там, про старість думаєте, бісетеся...
Особисто я не бішуся :ги:
А я от нажарила яєшні з помідорами, цибулею і портулаком, присипала чорним перчиком... Смачно! І я щаслива :-)
:клас: Нарешті ти з нами хоч по 1 пункту :пиво: :-) Ще б якось тебе в клуб кавоманів заманити.. Ну то, звісно, тільки мрії :ги:

От мені цікаво хто в кого жарт поцупив. Ти ж пам'ятаєш на цю тему порошок?
Ні, порошок не пам'ятаю. Але згодна, що цей сюжет багато разів використаний. У ньому чоловіка жінка посилає за хлібом або сам чоловік йде за цигарками, наприклад - і зникає на декілька років.

Я завтра робитиму голубці в духовці бо я лінива.
А ти їх спочатку смажиш на сковорідці чи так? Голубці це нямка.. :їжа: Але я роблю фаршировані перці, бо це простіше :D (можемо позмагатися, хто більш лінива :-) )

:клас: Нарешті ти з нами хоч по 1 пункту :пиво: :-)
А ви що - усі любителі яєшні???
Ні, порошок не пам'ятаю. Але згодна, що цей сюжет багато разів використаний. У ньому чоловіка жінка посилає за хлібом або сам чоловік йде за цигарками, наприклад - і зникає на декілька років.
А, тут прикол трохи в іншому:

вопроса два где ж ты был раньше
все эти долгие года
и не пойти ль тебе обратно
туда
© Evgeniya Varvarina

А ти їх спочатку смажиш на сковорідці чи так? Голубці це нямка.. :їжа: Але я роблю фаршировані перці, бо це простіше :D (можемо позмагатися, хто більш лінива :-) )
Я перемогла. Бо я їх взагалі не готую :-)

А ви що - усі любителі яєшні???
З помидорами. :їжа: Це їжа богів! :любов: :D
А, тут прикол трохи в іншому:

вопроса два где ж ты был раньше
все эти долгие года
и не пойти ль тебе обратно
туда
© Evgeniya Varvarina
Ну так, сенс приблизно однаковий, але вони обидва його не самі придумали, взяли вже давно існуючий сюжет.

З помидорами. :їжа: Це їжа богів! :любов: :D

Ну так, сенс приблизно однаковий, але вони обидва його не самі придумали, взяли вже давно існуючий сюжет.
Якщо ти про той сюжет, який ти описала раніше, то у порошку він, можливо, інакший, якщо чоловік не зникав, а взагалі не приходив :-)
Взагалі ж прикол не в тому, що йде і повертається, а в тому, що його знову туди відправляють. Хоча вислів "іди туди, де був" відомий, але не як жарт, а як проза життя :)

інакший, якщо чоловік не зникав, а взагалі не приходив
Повернулася до твого першого питання: "хто у кого жарт поцупив?" Гадаю, в даному випадку вони діяли самі по собі :-) Кожному прийшла в голову деяка частина цього жарту :)

Назад
Зверху Знизу