Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
хто дає багато енергії)))
Ага, наприклад, з атомною електростанцією.
Завжди обіймаюся для цього з чоловіком.
То ти сама ту енергію виробляєш, ти ж не забираєш її в чоловіка, ти ж не вампір :rolleyes: Чи принаймні ви нею обмінюєтеся.
Крім того, це зовсім інше, і цілі інші, це ніяк не можна порівнювати. Просто ти не маєш відношення до езотерики, тобі таке і не буде цікаво :незнаю:

Останнє редагування:
Ну, можливо, воно і не через це, а тому, що в мене сонячна сторона була :)
Так, можливо ларчик просто відкривався :D
Але одна справа, коли ти очікуєш, а інша, коли просто притулився, а воно - хоба!
А можливо, ти таки добре вивчила цю техніку Самадхі. :)

Найкраще спочатку пообніматися з тим, яке забирає енергію, а потім з тим, яке дає
Спочатку з кішкою, а потім з собакою :) Кішка забирає погану. Собака дає добру. О, у нас Ганна має обох. :клас:

можливо, ти таки добре вивчила цю техніку Самадхі. :)
Воно б тоді ще раніше получилося. Це просто так співпало. Думаю, що якщо захочу знов таке зробити, то не получиться, бо матиму бажання.

Я наче на памятаю що б раніше був такий грім , це ***** якась. Навіть природа проти ...

А якщо у жінки нема чоловіка?
Як ото у мультику: "У нас нема мишей" - "А ми заведемо?" :іржач:
Обіймайся з мамою, подругою, братом, другом..., з тим у кого багато енергії.
І вже, в останнє, з деревом :-)
Всіх обняла. Добраніч.

Так, можливо ларчик просто відкривався
А може й ні, бо я думаю, що таки свою енергію віддавала. Бо я ж тоді не забирала в квітки, я уявляла себе нею, тобто в неї входила.
Згадалося... Вчитель розповідав, що колись були на семінарі на Хортиці (в нас тоді не було ще своєї бази).
Тиждень медитували на одне дерево, а це вже була осінь, листя з дерев опадало. А це єдине стояло зелене. А коли заняття скінчилися, у день від'їзду на ньому враз все листя осипалося.

Сказати що я в ахуї, це нічого не сказати)
Та не весь тиждень медитували :іржач:
Просто загалом заняття - тиждень (тоді наче 10 днів було). А медитація може годину на день. Потім інші техніки ))))

Воно б тоді ще раніше получилося. Це просто так співпало. Думаю, що якщо захочу знов таке зробити, то не получиться, бо матиму бажання.
В українській мові немає ніякого "получилося".

Вчитель розповідав, що колись були на семінарі на Хортиці
Каеф! :клас: Ото місце сили :любов: Дуже захоплююся цим славетним острівом. Торі, щоправда, каже, що нічого аж такого там не відчуває, ну красивий острів і все, а ще гадюк багато :)

Назад
Зверху Знизу