Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У Швеції пройде чемпіонат Європи з ****у. Список дисциплін :D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хай бог милує! :іржач:
Ти як - пішов би на змагання? ))

• Це смішно!
Реакції: E.N
А мед при цьому зцукрований повинен бути чи як?
Оце я не знаю. Пам'ятаю, що на напівгустому перевіряли, то не малював, а якщо свіжий, рідкий - хз. За ідеєю - розчиняється у воді, тобто у справжньому медові не повинен. Просто давно вже не перевіряли, треба буде спробувати, коли рідкий мед буде. Та якби ж наперед знати, що якісний.

А мед при цьому зцукрований повинен бути чи як?
"Метод хімічного олівця

Капніть пару крапель меду на долоню і злегка розітріть, а після проведіть по ньому хімічним олівцем. Якщо на руці залишиться синя розпливчаста лінія, значить, в продукті багато води.

Крім того, цей тест можна провести і по-іншому: гостро наточений хімічний олівець застроміть в мед і покрутіть пару секунд. У натуральному продукті, показник вологості в якому в межах норми, залишиться ледь помітний сіруватий слід або його взагалі може не бути.

Але цей метод не дозволяє дати об’єктивну оцінку якості продукту, він лише показує рівень вологи. Справа в тому, що вміст вологи в цих ласощах може варіюватися в залежності від сорту меду, умов і термінів його збору. Також цей показник може бути вищим в свіжозібраному і недозрілому продукті."

Римма пропонує прибрати одне "він".
антон любив себе шалено
і квіти сам собі вручав
але не зміг він зрозуміти
у себе перший він чи ні
© E.N

Я-то, чесно кажучи, запостила, бо вона лайкнула його в мікро, то я вирішила не прискіпуватися. А вона тепер побачила і написала там. То що - будемо виправляти?

антон любив себе шалено
і квіти сам собі вручав
у себе перший він чи ні
© E.N

Я-то, чесно кажучи, запостила, бо вона лайкнула його в мікро, то я вирішила не прискіпуватися. А вона тепер побачила і написала там. То що - будемо виправляти?
але не зміг ще зрозумиті
у себе перший він чи ні
?

Від доньки отримала квітку . :D прям посеред урока , романтика .

"Метод хімічного олівця

Капніть пару крапель меду на долоню і злегка розітріть, а після проведіть по ньому хімічним олівцем. Якщо на руці залишиться синя розпливчаста лінія, значить, в продукті багато води.

Крім того, цей тест можна провести і по-іншому: гостро наточений хімічний олівець застроміть в мед і покрутіть пару секунд. У натуральному продукті, показник вологості в якому в межах норми, залишиться ледь помітний сіруватий слід або його взагалі може не бути.

Але цей метод не дозволяє дати об’єктивну оцінку якості продукту, він лише показує рівень вологи. Справа в тому, що вміст вологи в цих ласощах може варіюватися в залежності від сорту меду, умов і термінів його збору. Також цей показник може бути вищим в свіжозібраному і недозрілому продукті."
Дякую.

антон любив себе шалено
і квіти сам собі вручав
у себе перший він чи ні
© E.N

Але не зміг він зрозуміти
Чи перший у себе чи ні.

Назад
Зверху Знизу