Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я вам пропоную ось що.
👅
Послухала, але ж там робити нічого :) Я думала, доведеться в позу дерева стати чи ще щось таке, але ніт :)
Ну нічо він такий, можна слухати, тим більше запрошує :-)

Послухала, але ж там робити нічого :) Я думала, доведеться в позу дерева стати чи ще щось таке, але ніт :)
Ну нічо він такий, можна слухати, тим більше запрошує :-)
О, ти встигла, а я подумала, що нікого нема і видалила :)
Робити майже нічого, легенька вправа. А ти зробила, розслабилася?

мени здаеться що вона и не напруживалась сьогодни :збентежений:
Та от про Ф'ям я саме і думала, що їй цей ролик нічого не дасть. Та може і іншим дівчатам не дасть, але було цікаво порівняти відчуття :)

О, ти встигла, а я подумала, що нікого нема і видалила
Я дивилася прямо в твоєму повідомленні, тому й не помітила одразу, що ти видалила - а тоді така хоба, а де ж? :-)

Заодно спитаю, а як ти прийшла до школи. Ти казала вже колись, та забулося вже, звичайно :) Мета яка була - фізичне здоров"я? А ті (та), хто тобі розповіли, продовжують займатися?

Заодно спитаю, а як ти прийшла до школи. Ти казала вже колись, та забулося вже, звичайно :) Мета яка була - фізичне здоров"я? А ті (та), хто тобі розповіли, продовжують займатися?
Зараз напишу.

Езотерика і всяке таке мені завжди було цікаве. Але спочатку був цигун, знайома туди пішла і сказала, що це просто супер, розписала, що в неї половина шрама від кесарево зникла. Але то така, що любила прибрехати, як потім виявилося. Але я туди пішла, не пам'ятаю що я збиралася лікувати, бо то мені було років 24 і ніяких таких хвороб не було, але пішла я за здоров'ям. Здається, голова іноді поболювала ))))
А потім інша знайома щось проговорила мимохідь, що вона чимось займається. Я почала розпитувати, вона не хотіла розповідати, та я випитала :) (Айвенго, тут можеш щось пожартувати про інквізицію :-) )
Отже, вона розповіла про школу і я зрозуміла, що я туди хочу. А саме на той час в мене вже трошки і з жовчним почалися проблеми, але крім цього було ще й просто дуже цікаво, бо там були усілякі прикольні штуки.
Ну, от я пішла і залишилася назавжди ))))

Останнє редагування:
А ті (та), хто тобі розповіли, продовжують займатися?
Мама тієї знайомої у школі була вже багато років Але вона трохи і інфу знімає. Дочка (моя знайома) у цю фігню не вірила, і в школу не хотіла. Але іноді таке буває, що Учитель робить як подарунок учням і каже, щоб вони загадали бажання. От вона загадала, щоб дочка прийшла в школу. І ця моя знайома розповідає мені, що їй раптом захотілося піти. От вона й пішла :D
Школу вона закінчила, але більше туди не ходила( наскільки знаю, бо ми давно не спілкуємося, то тоді працювали разом), ну в неї дитина, сім'я з'явилися. Але тут річ в тому, що їй езотерика і не цікава. Вона пішла, бо програма спрацювала, закінчила - програма закрилася, нема потреби ходити.
Але там була цікава історія, яку вона мені розповіла, коли ще ходила в школу і була вже вагітна.
Узі показало хлопчика, і вона чекала хлопчика. На заняттях зазвичай не виходять, а чекають перерву, але ж вона вагітна, їй треба до туалету. А коли людина виходить, Учитель дивиться на ту людину, бо може їй погано чи ще щось - знімає інфу. От вона вийшла, а він і каже: вона думає, що в неї буде хлопчик, а у неї дівчинка. Тільки ж ви їй не кажіть.
Це вона мені потім розповідала і каже: а я не можу зрозуміти чого до мене почали підходити і питати кого я чекаю. Ну а коли вона вже народила дівчинку, то їй ті люди, хто був на тому занятті, розповіли :)

Езотерика і всяке таке мені завжди було цікаве. Але спочатку був цигун, знайома туди пішла і сказала, що це просто супер розписала, що в неї половина грама від кесарево зникла. Але то така, що любила прибрехати, як потім виявилося. Але я туди пішла, не пам'ятаю що я збиралася лікувати, бо то мені було років 24 і ніяких таких хвороб не було, але пішла я за здоров'ям. Здається, голова іноді поболювала ))))
А потім інша знайома щось проговорила мимохідь
Тож, це було до 30. Я питаю, бо саме в близько 30, (плюс-минус) люди частіше за все у щось таке приходять. В астрології - оберт Сатурна 29,5 рокыв. І ось вважається, щоб людина встигла пробудитися десь в цей період, бо прийде Сатурн і зацементує :)
Христос, як відомо, почав проповіді близько 30 років..
Отже, вона розповіла про школу і я зрозуміла, що я туди хочу. А саме на той час в мене вже трошки і з жовчним почалися проблеми, але крім цього було ще й просто дуже цікаво, бо там були усілякі прикольні штуки.
Ну, от я пішла і залишилася назавжди ))))
Лінійний шлях, нікуди не звертаючи. :угу:

І ще згадалося :)
У школі дають особисту мантру. Хто не в курсі - це набір звуків, підібраний індивідуально під людину. Її нікому не кажуть, бо через неї легко подіяти на людину.
От ця знайома розповідає, що ходить по квартирі, прибирає, і цю мантру про себе повторює. А її мама (а я ж писала, що вона інфу знімає) раптом каже: щось в голові крутиться - і називає оці слова, що та про себе повторює :іржач:
Вона була у шоці. Але не призналася, бо не можна ж.

І ще згадалося :)
У школі дають особисту мантру. Хто не в курсі - це набір звуків, підібраний індивідуально під людину. Її нікому не кажуть, бо через неї легко подіяти на людину.
От ця знайома розповідає, що ходить по квартирі, прибирає, і цю мантру про себе повторює. А її мама (а я ж писала, що вона інфу знімає) раптом каже: щось в голові крутиться - і називає оці слова, що та про себе повторює :іржач:
Вона була у шоці. Але не призналася, бо не можна ж.
Повезло подрузі з мамою, просунута жінка :клас:

У нас дають Сокровенне ім"я, яке виступає в ролі вашої особистої мантри :угу:. Я ним користуюся в певних випадках :) А ще повно всіляких текстів, на будь-який випадок, типу коли треба щось відсунути від себе, якусь небезпечну ситуацію, чи навпаки щось приблизити.

А, так щодо Сокровенного імені. Подруга записала його олівцем в книзі і мені дала почитати :рл: :іржач: Довелося спішно зтирати його теркою :іржач:

Повезло подрузі з мамою, просунута жінка :клас:

У нас дають Сокровенне ім"я, яке виступає в ролі вашої особистої мантри :угу:. Я ним користуюся в певних випадках :) А ще повно всіляких текстів, на будь-який випадок, типу коли треба щось відсунути від себе, якусь небезпечну ситуацію, чи навпаки щось приблизити.

А, так щодо Сокровенного імені. Подруга записала його олівцем в книзі і мені дала почитати :рл: :іржач: Довелося спішно зтирати його теркою :іржач:
Були в тебе якісь цікаві ситуації? Щоб щось раптом получилося чи сталося...

А, ще про ту подругу, поки за неї зайшло, теж щодо надписів в книзі :-) (потім про себе подумаю).

Там таке питання було: хочете ви собі людську сім"ю чи земну? Людська це: трепетно піклуватися про іншого, ну от як мама: поїв? в шапці? і таке інше :-) (тільки з обох боків), а земна це коли обидва роблять що хочуть і не заважають іншому робити те, що він хоче :) Приклад такий: чоловік налив дружині ванну, але не той температури, не ту піну, - але їй не хочеться ображати його, тож приймає. А земна це коли вона сама собі цю ванну робить, яка їй потрібна.

Так от, подруга олівцем написала над цим питанням "земну".

Це дуже смішно, відповідати на питання книги :D Ну, мені смішно, їй-то норм.

Робила певну роботу. Після її виконання повинні були проявитися якісь видимі речі. В тексті було слово "попугай". Вийшла на балкон - а там на дереві, що під балконом росте, на гілці, яка навпроти, - сидить папуга зелений. :eyecrazy:

Назад
Зверху Знизу