Статус:
Повідом.: 2435
Повідом.: 2435

Сумні очі.
Як, айвенго не встиг ще тебе посварити: знов маленька, не поміщається же коте!
На приготування інших страв теж витрачається час. І як я сказала, не бачу у квасолі самостійну страву.
Я про кашу з гороху теж не знала, тільки про суп, аж якось подружка сказала, що у них готували "горошницю". Шо-шо?Ми її так ніколи не їли. Хоча я такого і про горох не знала, і тільки у своїй езотеричній школі дізналася, що є така каша, і вона смачна![]()
це так суп нямаІ як я сказала, не бачу у квасолі самостійну страву.
виходь за мене та готуйГуляш з квасолею смачно. Ще я її так їм з салатом
ти його слухайся знае коли прильотиВот відпочиваєм з Бегемотом
![]()
Я просто не так вже й люблю квасолю. З вінегрету її завжди вигрібалаДиявольски смачна річ - грузинське лобіо, простіше сказати квасоля з томатним соусом. Їла якось в грузинському кафе, може, спеції були якісь особливі.Намагалася відтворити в хатніх умовах - іноді для для швидкості брала вже консервовану. Туди пасеровану цибулю, чеснок, спеції, грецькі горіхи, зелень
![]()
Якщо їсти кашу без нічого, то горохова найсмачніша.Я про кашу з гороху теж не знала, тільки про суп, аж якось подружка сказала, що у них готували "горошницю". Шо-шо?Ну, потім спробувала таке готувати, зі смаженою цибулею (так смачніше, звичайно
).
Ніколи не їла такого супу. А гороховий смачнийце так суп няма![]()
фасоль це краще чим горохНіколи не їла такого супу. А гороховий смачний![]()
Готую такеДиявольски смачна річ - грузинське лобіо, простіше сказати квасоля з томатним соусом. Їла якось в грузинському кафе, може, спеції були якісь особливі.Намагалася відтворити в хатніх умовах - іноді для для швидкості брала вже консервовану. Туди пасеровану цибулю, чеснок, спеції, грецькі горіхи, зелень
).
Неее. Я вже всьо. Шукаю чоловіка кухаравиходь за мене та готуй![]()
Хто там у тебе сусіди.Доброго раночку . Спокійного дня. Смерть сусідам...
БлятьгородХто там у тебе сусіди.
Та ви знущаєтесь!Окрошку зробила, першу в цьому році.
Я позавчора олів'є робилаТа ви знущаєтесь!![]()
Хіба рік вже закінчився? 😄Олівєшечка перша в цьому році чи остання?