• Ласкаво просимо до нового розділу, де на повідомлення відповідає штучний інтелект - ChatGPT.

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Статус: Online
Повідом.: 2435
20230318_214510.jpg

Фьяметта

Куратор теми
Статус: Offline
Повідом.: 74423
На приготування інших страв теж витрачається час. І як я сказала, не бачу у квасолі самостійну страву.

Диявольски смачна річ - грузинське лобіо, простіше сказати квасоля з томатним соусом. Їла якось в грузинському кафе, може, спеції були якісь особливі. :любовь: Намагалася відтворити в хатніх умовах - іноді для для швидкості брала вже консервовану. Туди пасеровану цибулю, чеснок, спеції, грецькі горіхи, зелень :еда:

Ми її так ніколи не їли. Хоча я такого і про горох не знала, і тільки у своїй езотеричній школі дізналася, що є така каша, і вона смачна :)
Я про кашу з гороху теж не знала, тільки про суп, аж якось подружка сказала, що у них готували "горошницю". Шо-шо? :непойму: Ну, потім спробувала таке готувати, зі смаженою цибулею (так смачніше, звичайно :-)).

Іронія

Куратор теми
Повідом.: 39962
Диявольски смачна річ - грузинське лобіо, простіше сказати квасоля з томатним соусом. Їла якось в грузинському кафе, може, спеції були якісь особливі. :любовь: Намагалася відтворити в хатніх умовах - іноді для для швидкості брала вже консервовану. Туди пасеровану цибулю, чеснок, спеції, грецькі горіхи, зелень :еда:
Я просто не так вже й люблю квасолю. З вінегрету її завжди вигрібала :)

Я про кашу з гороху теж не знала, тільки про суп, аж якось подружка сказала, що у них готували "горошницю". Шо-шо? :непойму: Ну, потім спробувала таке готувати, зі смаженою цибулею (так смачніше, звичайно :-)).
Якщо їсти кашу без нічого, то горохова найсмачніша.
Ніколи не їла такого супу. А гороховий смачний :угу:

E.N

E.N

Повідом.: 31048

:-)).
Готую таке:еда:

Не зараз, зараз перша кава :кофе:

Повідом.: 4635
добрго ранку усiм

Зверху Знизу