Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:D Штати, Німеччина в курсі? Отоб вони здивувались :)
Штраф за мову? Ну хоч приклади наведи, якщо на Німеччину й Америку посилаєшся.
І не розумію, чого ти мене смикаєш.
Я тобі нагадую, що ти мені матом писала в іншій темі, щоб я тебе не цитувала. Тобі робити нічого? Ти пишеш, що в тебе багато роботи. Поки що непомітно.

Я одразу зрозуміла, що ганджубас каже про свій вік 43. Він ще десь казав, що рано оженився і народився син, тож не дивно, що сину 20+, а Юрію 40+
Я пам'ятаю, що писали про різницю в 12 років з Ганною. Якщо їй 43, то йому ця різниця може бути тільки на збільшення.

Це фото з Кременчуга

"В нас на Галичині "не цілують в губи, а цьомають в бузю . А любасок розлючені суперниці називають шльондрами або публічними дівками. У відповідь принижені дружини чують від розлучниць :" А шляк би трафив цю мантелепу! ", або ромунду, оферму, лейбу. У нас дружини прасують своїм благовірним сорочки, маринарки, камізельки, сподні , калісони желізком, а не утюгом..Зупу і драглі з когута варять в баняках. Столи застеляють обрусом, а канапи гарними капами. Ґаздині завішують вікна ладними фіранками. Смажать пляцки з бульби на пательні, пуцують виходок, готують вечеру, а благовірних в ліжку накривають коциками. Любаски, сидячи у зручних фотелях, мріють про слічних фацетів, бо нарвані, батяри, вар'яти і воґері не є добрі до забави. І вже кожна виданиця мріє про той час, коли зможе си зробити фризуру, насмарувати писок, вбратися в білу сукню з відкритими раменами і вельон з пацьорками. Аби не забути взути мешти на обцасах на дефіляду, та й мож піднімати келішки за здоровля своїх гостей. Але може вийти й так, що зовсім скоро, лиґаючи сльози, виданиця розповість коліжанці за філіжанкою гербати в маленькій кнайпі, що вона в тяжи і страшенно боїться лишитися завидкою. Такий от страшний трафунок буває в завидних кобіт. З того болю і за дзиґарем рука тягнеться ".

(Про галицьку мову, яку галичани вважають найкращою!)"

Romanna Sheremeta

image.jpg

Хатній кенгуру в ****уальному костюмі кенгуру :)

Головне хвіст у правильне місце вставити)
До речі. Дуже дивує місце прикріплення хвоста в ****.костюмах. Хвости у тварин набагато вище розташовані. У цьому ж весь сенс :-) Ото, що ти вважаєш правильним, якраз неправильно :)

Назад
Зверху Знизу