Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Плюс стрес.
Від цього тільки поправляюся й очі болять.
Окуляри купила, бо зблизька без них не бачу, все пливе, але очі в них не відпочивають. Тепер і від них відпочивати треба.
І проблема в тому, що в окулярах дивлюся тільки в книжку, в монітор. Вчуся з дошки, яка далеко. Я в окулярах взагалі не бачу, що там написано. Та й мені просто боляче в окулярах вперед подивитися.
Мені доводиться на заняттях їх постійно одягати - знімати.
Я не розумію тоді, як люди в лінзах ходять. Вони ж не можуть лінзи туди-назад.
Загалом проводжу тут експерименти. Мені б може щось покапати в очі для їхнього заспокоєння.
Стрес основне.
Те, що пишеш, схоже, що не вірно окуляри підібрали. Так при + в них не подивишся вдалину, але поблизу не повинно бути втоми та неприємних відчуттів. Це я тобі як очкарик з + говорю. Таке буває при зміні окулярів, але день-два і все.

Так, прийшов. Не молодію.
У комп'ютер, книжки дивлюся по 8-10 годин на день. Іноді по 7 днів на тиждень. Плюс стрес.
Від цього тільки поправляюся й очі болять.
Окуляри купила, бо зблизька без них не бачу, все пливе, але очі в них не відпочивають. Тепер і від них відпочивати треба.
І проблема в тому, що в окулярах дивлюся тільки в книжку, в монітор. Вчуся з дошки, яка далеко. Я в окулярах взагалі не бачу, що там написано. Та й мені просто боляче в окулярах вперед подивитися.
Я не розумію тоді, як люди в лінзах ходять. Вони ж не можуть лінзи туди-назад.
Загалом проводжу тут експерименти. Мені б може щось покапати в очі для їхнього заспокоєння.
Ооой... Оце біда. Про якісь краплі мені казали, але не згадаю які. Та в тебе їх там мабуть і не буде, хоча від виробника залежить. А там можна звичайні краплі самостійно купити чи на все потрібен рецепт?

Останнє редагування:
боляче в окулярах вперед подивитися.
У тебе + У них не ходять постійно і не дивляться в далечінь. Так, доводиться знімати одягати. Є "окуляри лектора"

Окуляри лекторські
Це окуляри з подовженими дужками та з маленькою оправою. 👆🏻Використовуються при далекозорості. Окуляри сидять на кінчику носа 👃🏻. Лектор опускаючи очі донизу, добре бачить текст, а піднімаючи очі, добре бачить слухачів.

Мені тут один хлопець розбив серце.))))
Прийшла в торговий центр, а тут він, красивий до неможливості.
Типаж Ленні Кравіца, з короткою зачіскою. Але Ленні невисокого зросту, а цей близько 2 метрів.
Одягнений дуже стильно і можна сказати дорого.
Загалом очей не можу відірвати.
Вибрали синові джинси, пішли в примірочні. Син міряє, я за шторою чекаю.
І тут він, цей витвір мистецтва.
Серце в грудях у мене застукало...
І тут я бачу, що заходить він у примірювальну з двома рожевими жіночими кофтинками. Такого розчарування давно не відчувала.
Що він вибрав такі примітивні кофтинки

У тебе + У них не ходять постійно і не дивляться в далечінь. Так, доводиться знімати одягати. Є "окуляри лектора"

Окуляри лекторські
Це окуляри з подовженими дужками та з маленькою оправою. 👆🏻Використовуються при далекозорості. Окуляри сидять на кінчику носа 👃🏻. Лектор опускаючи очі донизу, добре бачить текст, а піднімаючи очі, добре бачить слухачів.
Дякую, бачила такі, але мені не подобається на ніс чіпляти. Але буде погано зовсім - доведеться.

Дівчата, спасибі за поради. Буду далі розбиратися з очима.

Дякую, бачила такі, але мені не подобається на ніс чіпляти. Але буде погано зовсім - доведеться.
Ой, Таню... Я вчора ж дивилася ото інтерв'ю з Христиною Соловій і ніяк не могла згадати кого вона мені нагадує коли сміється. Вона так обертається в бік і тоді сміється. А потім таки згадала - тебе! Ти смієшся так само :)

Дати відпочинок очам кілька днів. Навіть без сонячного світла було б добре. Краплі, я колись використовувала Візін, Віаль.

Ой, Таню... Я вчора ж дивилася ото інтерв'ю з Христиною Соловій і ніяк не могла згадати кого вона мені нагадує коли сміється. Вона так обертається в бік і тоді сміється. А потім таки згадала - тебе! Ти смієшся так само :)
Дякую. Можливо.
Я себе з боку не бачу.

Жінок хіба не стосується що треба більше води пити?
Так треба було тихенько сказати, на вушко в особисті. Я оце тепер теж свою руку роздивляюся. Я нормально води п'ю. Але в мене тонка шкіра, яка легко виходить з ладу, п'ять хвилин у воді побовтаєшся і одразу шерхне. Хоча можливо то ще якихось вітамінів не вистачає.

Назад
Зверху Знизу