Статус: Офлайн
Повідом.: 45655
Повідом.: 45655
ДобриРаног-ми без света...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Загалом у мене не виключають світло. Уже привід радіти.Як ти загалом? (ми знаємо, що ти зараз не цивільна людина).
Доброго ранку шановне панство..Загалом у мене не виключають світло. Уже привід радіти.
із актуального:
А нафіг ти потрібен цій Светі?ДобриРаног-ми без света...
В господарстві все згодитьсяА нафіг ти потрібен цій Светі?![]()
смотря якоЕ у чела господарствЕВ господарстві все згодиться![]()
Що їй ним робити? Цвяхи забивати?В господарстві все згодиться![]()
Інсталяції робіть, Свети творчі натуриЩо їй ним робити? Цвяхи забивати?![]()
ни) терти покуда искра не появиться.(извеняюсь раскладка ноута амерекоса нет урк.Що їй ним робити? Цвяхи забивати?![]()
Привіт, ці шотландці з піцею прудкі, вже доїхали на схід і побували в Старому Салтові! А в Хотімлю піца на човні поїхала, бо туди дороги поки нема.Це прекрасно. А дорослим що, наливали тільки какао, ніякого алгоголю?
шотландский віскі там..
![]()
Зараз жеки часто шукають працівників. Там ще пільги щодо комуналки і начебто гуманітарка є.Знайома з ПП шукає роботу, десь не дуже далеко від того району. Якщо хтось може порадити, маякніть. Може прибиральницею, чи ще щось, що не потребую спеціальних навичок.
Я так зараз Іронію,наприклад, представив з метелкою на вулиці.Зараз жеки часто шукають працівників. Там ще пільги щодо комуналки і начебто гуманітарка є.
Дякую, передам їйЗараз жеки часто шукають працівників. Там ще пільги щодо комуналки і начебто гуманітарка є.
Всім привіт і гарних вихідних.
Мені прийшла ідея робити пісочне печиво на продаж. Поки що в стані замислу і підрахунків, чи то буде вигідно. Не промислові об'єми звісно, для своїх)