Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:браво: Як звичайний кіт, задніми лапами її, лапами :) У моєї кішки теж є м"ячик (обмотаний мотузкою, щоб гризти зручно було) :кот:
Мої, довгий, як змія, кусок штучного міха з вузлом на кінці полюбляють :)

Терміново потрібно заполірувати кавусею :)

d8e5ba7bb810c49eed1995d5937aa2cc.webp

Бачу каштани з ручками-ніжками. Одразу згадався відповідний детектив :)
А я не бачу каштанів 😁
ну что ж сказать. тебе и карты в руки. принимай в семью!!!
Це в якому сенсі? Нашо ото одразу сім'єю лякати! :D

А я не бачу каштанів 😁
Точно! :рл: :іржач: Це ж жолуді! А чому я одразу подумала, шо це каштани? Це фільм винуватий, "Каштановий чоловічок". Дуже схоже.
З жолудів чоловічки і тваринки ще краще. А з обох - взагалі супер. Такий простір для творчості.

podelki-iz-prirodnogo-materiala-5.webp

мур мур мяу. что у вас тихо?

ну тогда по кофейку):кручусь:

Якщо ворушити, то взагалі щастя :) можуть и сами на нього стрибати та дерти:кот:
:D

Моя кішка погано їсть влітку, коли спека, - 1 миску корму може дві доби мусолити. А взимку-восени-весною по 3 миски на добу :іржач:.
А що з котами, вони теж в спеку погано їдять або не помічала такого?

Щодо мого попереднього кота - він їв добре, незважаючи на жодні пори року :D А у подруги завжди були кішки - так ось вони завжди влітку їли теж погано, як моя. Ось і думаю - може, це гендерні відмінності серед котячих? :) Може, усі кішки погано ідять в спеку, а усі коти не звертають увагу на якусь там спеку? :D

Ніщо не може завадити правильному чоловікові добре попоїсти будь-який пори року! :їжа:

Моя кішка погано їсть влітку, коли спека, - 1 миску корму може дві доби мусолити. А взимку-восени-весною по 3 миски на добу :іржач:.

Щодо мого попереднього кота - він їв добре, незважаючи на жодні пори року :D А у подруги завжди були кішки - так ось вони завжди влітку їли теж погано, як моя. Ось і думаю - може, це гендерні відмінності серед котячих? :) Може, усі кішки погано ідять в спеку, а усі коти не звертають увагу на якусь там спеку? :D

Ніщо не може завадити правильному чоловікові добре попоїсти будь-який пори року! :їжа:
о да.ты права! на все 100. особенно мясо:іржач:

Мої влітку їдять мало. Зараз я днями слухаю арію зголоднілого з опери "Дайте пожерти":D дуетом:D

Мої влітку їдять мало. Зараз я днями слухаю арію зголоднілого з опери "Дайте пожерти":D дуетом:D
Лено, питати чи тебе немає в інсті - дурна справа? :)
Я створила сторінку там для пиріжків. В нас сьогодні не вимикали світло, тож назбирала в групі купу віршів. Але це тільки за останні місяці. Треба з самого початку прогонути.

В тик-токе мене також немає. Жахливо якось - мене ніде немає :D
Та я й сама тільки в фб була. Акк в інсті був, але не ходила туди. А! Ще в пінтересті, бо там красиві картинки, а їх треба була для Задзеркалля і для фотошопу :) Тік-ток і твіттер - то якесь страхіття. Не хочу образити людей, які там зависають, але в мене враження, що то для дуже обмежених людей. Хоча, звісно, там є цікаві відео, нам їх потім в фб показують )) А фб прогнив наскрізь, із своїм захистом нещасних руцьких, яких ображають українці. Є велика потреба в якійсь адекватній і зручній соцмережі.

Назад
Зверху Знизу