Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Так. Є для тебе бойове завдання. Пиши нам тут сатиричні віршики, краще пиріжки/порошки, але можна в звичайні чотиривірші. А ми виберемо найкращі. Я можу сама тобі сторінку в ФБ зробити, якщо тобі в лом.
Ну як?
Мені не в лом, але віршики пишу під настрій. А так не сатира, а сіно-солома вийде. Якщо хочете - будь ласка. Тільки теми давайте. Ну ось таке наприклад:
Сидить дід біля компа,
Скроні собі чуха.
Як би його вірш зліпить,
Щоб не різав вухо...

Треба звідти тут порошки-пиріжки постити :) Хфорумлянам теж буде цікаво їх читати, гадаю..

у брянську паровоз спіткнувся
коли почув про ворогів
упав йому вставай говорять
е ні лежачого ж не б'ють
(с) Вільха

Я теж спочатку думала постити, але з телефона це капець. А потім ще придумала, що як тут читатимуть, то у групу взагалі нема для чого ходити. Але оскільки вони і так не ходять, то пости хоч тут :угу:
Мені не в лом, але віршики пишу під настрій. А так не сатира, а сіно-солома вийде. Якщо хочете - будь ласка. Тільки теми давайте. Ну ось таке наприклад:
Сидить дід біля компа,
Скроні собі чуха.
Як би його вірш зліпить,
Щоб не різав вухо...

А щоб я профіль тобі створила в фб ти згоден?
Пиши під настрій, як буде щось дотепне, тоді його в групу.

А ось тобі тема. Тобто ідея: бачив колись таку новину, що дівчина висилала онлайн свої фото ню, якщо М присилав чек, що він відправив гроші ВСУ? Сказала, що вона забезпечена, їй не треба, а країні допоможе. Зможеш таке втулити в 4 рядки?

Я тільки-но запросила незнайому дівчину до групи, а вона відповіла, що не цікавиться кухнею. В мене, звичайно, були побоювання, що люди так подумають, але сподівалась, що ті, хто любить ці віршики, зрозуміють. Виявилось, що ні. Тож треба щось думати з назвою. Українські віршики- пиріжки? Теперішня мені більш до вподоби. А як туди добавити "і не тільки", то надто довга назва. Будуть у когось ідеї?
Ще можна просто на картинці зробити написи: віршики... і перерахувати форми. Але то треба когось просити.

Сидить дід біля компа,
Скроні собі чуха.
Як би його вірш зліпить,
Щоб не різав вухо...
:D

Я теж спочатку думала постити, але з телефона це капець. А потім ще придумала, що як тут читатимуть, то у групу взагалі нема для чого ходити. Але оскільки вони і так не ходять, то пости хоч тут
Отож. :)

Я тільки-но запросила незнайому дівчину до групи, а вона відповіла, що не цікавиться кухнею.
:рл: :іржач:
В мене, звичайно, були побоювання, що люди так подумають
Дуже багато "прямолінійних", якщо тактовно ;)
але сподівалась, що ті, хто любить ці віршики, зрозуміють. Виявилось, що ні. Тож треба щось думати з назвою. Українські віршики- пиріжки?
Українські cатиричні вірши: пиріжки, порошки та ін.
Ще можна просто на картинці зробити написи
Але ж в пошуці картинку не будеш постити! Треба словами якось :)

А щоб я профіль тобі створила в фб ти згоден?
Краще я тут писати буду.

А ось тобі тема. Тобто ідея: бачив колись таку новину, що дівчина висилала онлайн свої фото ню, якщо М присилав чек, що він відправив гроші ВСУ? Сказала, що вона забезпечена, їй не треба, а країні допоможе. Зможеш таке втулити в 4 рядки?
Спробую...

Шикарна діва в стилі ню,
Збирала гроші на війну.
Казали хлопці діві "Ох!"
"Щоб той .уйло скоріше здох!"

Ну, ось таке... :незнаю:

Краще я тут писати буду.

Спробую...

Шикарна діва в стилі ню,
Збирала гроші на війну.
Казали хлопці діві "Ох!"
"Щоб той .уйло скоріше здох!"

Ну, ось таке... :незнаю:

Та мені треба автори різні, а так прийдеться мені самій їх постити, а мене там і так багато. Краще б сам. Але в крайньому випадку Фьям попросимо. А вірш цей дуже смішний :клас:

:любов:
Кременчук

Затока р.Псьол, улюблений пляж з ліліями :любов:
8a60a1d8d353c1692999.webp

Українські cатиричні вірши: пиріжки, порошки та ін.

Але ж в пошуці картинку не будеш постити! Треба словами якось :)

Дуже довга назва... Може тоді просто Віршики- пиріжки. Дуже банально, але зате зрозуміло. Чи "Віршики пиріжки-порошки та ін."

А у пошуку воно і так по назві знайде, гадаю, зазвичай шукають як вірші-пиріжки, це у назві є, а картинку побачать ті, кому я запрошення надсилаю.

Дуже довга назва... Може тоді просто Віршики- пиріжки. Дуже банально, але зате зрозуміло. Чи "Віршики пиріжки-порошки та ін."

А у пошуку воно і так по назві знайде, гадаю, зазвичай шукають як вірші-пиріжки, це у назві є, а картинку побачать ті, кому я запрошення надсилаю.

Можна Творчий пиріжок :збентежений:

Кременчук
Затока р.Псьол, улюблений пляж з ліліями :любов:
:клас:
Дуже мені сподобався Кременчук (по фото мешканців). Деякі з нас, наприклад ми с Вікулею, провели 2 роки на Кремінь-форумі. (він ще називався кафе-форум і мав кавове забарвлення) :кава:

Головне, щоб слово віршики було :) - тоді точно не буде таких смішних непорозумінь на кшталт "я не цікавлюся кухнею" :D

Назад
Зверху Знизу