Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Дві позитивні новини

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Дві позитивні новини

Не продешевил часом?

Може й продешевив.
Коли його купив батько, це був єдиний калькулятор у школі,
ніхто ще навіть не бачив калькулятори, вчителі зачудовано клацали ним.
Може це було і раніше 1978, я написав дату приблизно.

сомнительное название..
Почему? Я пил эту жужку в молодости, вино плодово-ягодное креплёное, довольно приятное на вкус было и в голову хорошо вставляло! Стоило это вино 1р.05коп. Одной бутылки 0,5 на двоих было достаточно! На троих уже брали 0,7 портвейн, 73(72, память изменяет) или Пивденнобугський! А это - уже дороже, Пивденнобугский стоил аж 3 рубля!!!

Почему? Я пил эту жужку в молодости, вино плодово-ягодное креплёное, довольно приятное на вкус было и в голову хорошо вставляло! Стоило это вино 1р.05коп. Одной бутылки 0,5 на двоих было достаточно! На троих уже брали 0,7 портвейн, 73(72, память изменяет) или Пивденнобугський! А это - уже дороже, Пивденнобугский стоил аж 3 рубля!!!
я в студенческие годы "предпочитала" Лидию или Изабеллу..:D
после этих напитков -рот был синим..:D

Якби ж вино було 1978 року, я б його втулив поцінювачам по тисячі баксів за пляшку,
а то АТБ-шні вина, щоправда імпортні, мабуть по 100 гривень пляшка.
В мене резервний холодильник, там нічого гарного нема, але вчора на дверцятах помітив три пляшки вина. Під шашлики підуть.

Назад
Зверху Знизу