4000 грн на місяць

ДТП, Розыск, полиция

• Автор теми Автор теми Girenko
  • Дата створення Дата створення
дело до сих пор на рассмотрении
Я решила Ваш вопрос по Вашей страховой. Все будет нормально, чуть позже распишу в личку причины затягивания и Ваши действия для решения вопроса и в получения Вами выплаты ближайшие дни.

продавала страховки от гарантия и доминанта, они пошли по
В мене був випадок, купив у форумчанина страховку, а потім дізнався , що вона "висяк" - і не банкрут, але і офісу не має. Лафард звалась, якось так :) Пішов заново робити в іншій страховій, дізнавшись у знайомій, яка працює в Києві в МТСБУ, де краще.

Звісно. Але тенденція така - створити СК, зібрати бабла і "хай мене спробують знайти" :)
Так в том то и дело, что большинство компаний таких, как раз выдержано годами) из года в год наращивают показатели.. поэтому тоже непредсказуемо)
Це якщо фона офіційно зникне, банкрутство тощо, а не коли вона офіційно жива, а в реаліях зачинені двері та недійсні телефони. Чи не так?
Конкретно по Гарантии, там очень быстро и ликвидация, и банкротство было.
А вообще МТСБУ последние годы начало еще периодически выплачивать и за тех, которые еще не окончательно ликвидированы итд. Просто значительно медленней))

І візагалі.. особисто я проти інформування страхової по телефону. Для чого це робити? Де підтвердження того, що ви проінформували, якщо компанія захоче зникнути? Крім того, наприклад, людина мешкає в якомусь маленькому селі. Ну телефонувати ок, а писати заяви... Йому що, їхати в місто, або бути рабом якоїсь Оранти?
1. Інформувати треба тільки поштою!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2. Є також нова форма інформування (електронний європротокол)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І візагалі.. особисто я проти інформування страхової
Я взагалі проти цієї маячні. За кордоном теж так? Чи якось все простіше та страхові платять вчасно?
Що дає таке повідомлення СК, якось полегшує їх роботу? Чи це знов таки можливість не виплачувати?

:ганьба: Аналогично, уроды ещё те

Имел честь столкнуться с ПЗУ по дтп, это просто финиш какой-то, 2 недели тянется тягомотина и конца края не видно.
Как эти страховые выходят в топ рейтинге, если кругом паршивые отзывы по ним?

Назад
Зверху Знизу