Найдієвіший метод - катування. Він би зізнався у порушенні всіх до одного пунктів ПДР.
Доречі, ти не відповів на моє попереднє запитання.
Ок, на яке?
1. Допис від partola:
Якщо спитати когось, чи може він побачити якийсь предмет, розташований ліворуч, то озирноувщись навколо, він відповість, що так, може. Так само він відповість, що може бачити інші предмети, розташовані від нього праворуч і навіть позаду або над ним. Але чи означає це, що він повинен бачити усі ці предмети одночасно?
--------
Дії, запропоновані тобою, Дронов повинен був виконувати на момент загоряння зеленого, причому в стані стояння на місці. Так, досвідчені водії це роблять в повільному русі. Аматорам, жінкам, Дроновим/Зайцевим - треба стояти до повного і всеосяжного переконання у ВН.
2. Допис від partola:
А що б він відповів, якщо його просто посадити за кермо, а через декілька секунд попрохати перелічитти усі автомобілі, які він бачив, а також орієнтовно оцінити їх швидкість та наміри їх водіїв?
--------
Перепелиця твоє запитання відхилив би, т.я. воно не відноситься до п.10.1 в сенсі, не починати дозволений рух - доки не буде переконання у відсутності
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.
---------
Соррі, якщо не влаштовує мій погляд на безпеку руху. Невже це так погано - бути уважним і починати рух/маневр в безпечних умовах?