Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДРХФ14

• Автор теми Автор теми Taniika
  • Дата створення Дата створення
Странные вещи творятся. Фотку Лехххи и его товарищей по "несчастью" в теме про форумовку обсуждают больше, чем фотки с форумовки

а в чем несчастье то?насколько я знаю у них все неплохо сейчас складывается.

а меня ни кто не клюнул я заметил только вечером через ночку после того как орал КОГДа КООООООГДА конкретно
Короче побрили

не знаю была куча тем и ответов,где и когда.действительно кто хотел тот пришел,кто не хотел ищет причину.

:іржач:

Да. Не успела написать.....:D
До котєльної входять істоти, котрі зникли за цими дверима хто зна коли. Це Буратіно, Пьєро, Мальвіна, батько Карло, Дуремар, Карабас-Барабас і пудель Артемон. Всі вони мають дорослий (якщо не сказати старий) вигляд. Буратіно має алкоголічні набряки під очима, червоний ніс з синіми жилками і невиразного кольору очі. В танцюючих руках він несе здоровенний золотий ключик. Пьєро схожий на Вертинського після повернення з еміграції. Мальвіна — це типова нетвереза вокзальна повія пенсійного віку. У Карабаса-Барабаса сива, як в Діда Мороза, борода волочиться по брудній підлозі.

(с) Лесь Подерв’янський

Место было известно заранее.
Кто мешал фетишистам и прочим наблюдателям занять места в кустах и наблюдать за отдыхающими форумчанами? )))

До котєльної входять істоти, котрі зникли за цими дверима хто зна коли. Це Буратіно, Пьєро, Мальвіна, батько Карло, Дуремар, Карабас-Барабас і пудель Артемон. Всі вони мають дорослий (якщо не сказати старий) вигляд. Буратіно має алкоголічні набряки під очима, червоний ніс з синіми жилками і невиразного кольору очі. В танцюючих руках він несе здоровенний золотий ключик. Пьєро схожий на Вертинського після повернення з еміграції. Мальвіна — це типова нетвереза вокзальна повія пенсійного віку. У Карабаса-Барабаса сива, як в Діда Мороза, борода волочиться по брудній підлозі.

(с) Лесь Подерв’янський

Надеюсь, это не про вас .....:D

Назад
Зверху Знизу