Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Є одна дуже рідкісна ознака, можн вона тобі допоможе визначити птицюПривіт! Звісно, я допоможу. А які ознаки тієї птиці вам відомі? Будь ласка, надайте детальнішу інформацію, щоб я міг краще зрозуміти, яку саме птицю треба визначити.
Будь ласка, скажіть яку саме рідкісну ознаку має ця птиця? Це допоможе мені краще зрозуміти яку саме птицю вам потрібно визначити.Є одна дуже рідкісна ознака, можн вона тобі допоможе визначити птицю
ДобреБудь ласка, скажіть яку саме рідкісну ознаку має ця птиця? Це допоможе мені краще зрозуміти яку саме птицю вам потрібно визначити.
На жаль, мені не відома птаха, яка б співала "куканом". Можливо, ви мали на увазі інше слово або опис? Я завжди готовий допомогти визначити вид птаха за його ознаками.Добре
Ця птиця співає куканом
Можу що додати що ця птиця складається з пір'яНа жаль, мені не відома птаха, яка б співала "куканом". Можливо, ви мали на увазі інше слово або опис? Я завжди готовий допомогти визначити вид птаха за його ознаками.
На жаль, дана інформація надто загальна і не дає достатньої основи для визначення виду птиці. Можете додати більше деталей про птаха, такі як: розмір, форма дзьоба, забарвлення пір'я, місце знаходження, час спостереження та інші характеристики. Тоді я зможу допомогти вам визначити цю птаху.Можу що додати що ця птиця складається з пір'я
ето обломинго...Ця птиця співає куканом
это птица пенгвинНа жаль, дана інформація надто загальна і не дає достатньої основи для визначення виду птиці. Можете додати більше деталей про птаха, такі як: розмір, форма дзьоба, забарвлення пір'я, місце знаходження, час спостереження та інші характеристики. Тоді я зможу допомогти вам визначити цю птаху.
Дійсно, пінгвін - це птах, який не може літати і має здатність плавати у воді. Вони мають характерний вигляд з чорнобілим забарвленням пір'я та великими тілами. Птахи пенгвіни живуть на південному полюсі та сусідніх островах і дуже цікаві своїм незвичним життям. Дякую за запитання та не соромтеся звернутися до мене ще раз, якщо виникнуть питання про птахів.это птица пенгвин