Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Доллар пошел в рост! Где остановится?

• Автор теми Автор теми Photonex
  • Дата створення Дата створення
як же затрахали ці два курса

Давайте считать Азов сталь приносила 5% выручки + смежники померли, пусть 7% просядет. Это как на курс повлияет? ну скажем так 3грн, и того было 27.5+3=30.5. Далее комбинат Ильича рядом с Азов сталью, +1грн, зерно +1грн сколько экспортеров полегло на востоке с февраля... +3грн сколько уже натикало пусть 35.5 - уже похоже на 36.6. Считаем дальше у нас был экспорт в *****у тоже не маленький, его уже не будет никогда( очень долго) сколько там ну пусть еще 3, и того 38.5. А смежники? еще 2грн получили уже 40.5. Че то мне так кажется что вот 40-45грн за мертвого президента самое оно. А потом даже когда придут инвестиции экспортеры завоют не надо нам курс ниже а то мы сдохнем, как в Японии сейчас происходит. Вот и привыкайте к курсу когда за одного Грушевского одного Вашингтона дают.

так ти рахуєш чи здається?

Совет банкиров ФРС поднял ставку рефинансирования в США ещё на 0.75% в качестве меры борьбы с инфляцией.

Я вот стесняюсь спросить, а вот сейчас то, какой вам прок от скупки того доллара?..или внезапные прибуткі пошли? :незнаю: на деньгах войны, счастья не построишь.:увага:..живіте сегодення панове..мир Вашему дому..:україна:

я бакси витрачав лише коли не міг їх штатно на гривні вивести з-за дрочового курсу. Коли він був 27, а по факту в обмінці 36.
Зараз роблю те саме - бо задрали тупо цим задроченим курсом. Ще по 41 наміняв, ще на кілька місяців вистачить, замість по 36.6 дарувати їх *****гам.
Плюс ще тупо вирішив кілька тисяч зняти на всяк випадок. Заходжу як згадаю в банк по подорозі та по 300 знімаю.

То я про часи до того, як підняли з 27 до 36.6.

Зараз в принципі те саме роблю. Й на алі скуповуюсь з привату - тупо з принципа. Задрали цією хнею з курсом. А потім ще скиглять, що хтось хуєвертить на різниці курсу. Я не хочу ходити в банк, обмінки, ніколи цього не робив, а тупо виводив безналом одразу на картку, але ******* цією різницею в курсах.

да мені пох, аби він був реальний.
а то як зп міняти, то по 36, а як щось купувати, так по 41-42. Да идите ***** - обналичиваю в банке и проваливаю по реальному курсу, а нбу потом єтим банкам загоняет задешево и ноет как все хуево.

Бензин перестали регулировать и все с ним ******* - везде есть и цена одинаковая, никто не баріжит и не відумівает ничего, и государство не вьебівает бабло в псевдо поддержание его цені.

В Харьков, по видимому, нет
As the logistics capacity of the following regions is restored gradually, you can choose Cainiao shipping method to place order from 21th, June.

If you still meet error when ordering, it means that your detailed address is currently unavailable. For the rest regions, we are paying attention to the current logistic situation and keep updated timely.

CHERKASKA

CHERNIHIVSKA

CHERNIVETSKA

IVANO-FRANKIVSKA

KHMELNYTSKA

KIROVOHRADSKA

KYIV

KYIVSKA

LVIVSKA

RIVNENSKA

SUMSKA

TERNOPILSKA

VINNYTSKA

ZHYTOMYRSKA
Это ответ их саппорта...

Интересно, мне писали, что в Украину китайцы с Али не отправляют.... Я пересылаю с другой страны... Или всё таки отправляют?
змінюєш харків на полтаву, інше залишаєш як є( ім'я, адреса, індекс)
В строку адреси краще додати харків та індекс ще раз, щоб вийшло так - вул Сумська 1, дім 2( ХАРКІВ 61001)

шлють давно, з початку літа точно, а може й ще раніше, не пам'ятаю вже.
Й їде швидко, як і раніше - 2-3 тижні.

Їде воно по індексу до твого відділення, на вказане місто пошті взагалі пох.
Єдине, що бувають дотошні тітоньки по дорозі чи на кінцевому відділенні та можуть побачивши конфлікт місто-індекс вирішити його якось - зміною міста чи індекса в адресі, - що в 50% відправить посилку таки на полтаву, тим паче, якщо там є така ж вулиця. Це вирішується переадресацією потім, тож не смертельно. Для уникання цього й потрібне оте додаткове вказання харкова з індексом.

ну а якщо нп чи містом їде, то їм взагалі пох на фактично вказану адресу - вони питають куди везти потім, будь-яке робоче відділення по всій Україні, або юзають встановлене тобою в додатку відділення за замовчанням.

Останнє редагування:
Али экспресс пишет, что логистика в ваш регион временно не доступна. По-простому ничего с али в Украину не закажешь.
В Харьков, не возят, укажи полтавский или киевский адрес

Назад
Зверху Знизу