Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Договор дарения или ... ?

• Автор теми Автор теми AlfaNick
  • Дата створення Дата створення
Расскажите пожалуйста по-подробнее о налогах. И какие налоги в случае, если я не буду заморачиваться с договорами, а буду вступать в наследство по завещанию, которое, кстати, оформлено только на меня.
В этом случае завещание - самый ненадежный вариант. Никто не гарантирует, что тетя через пару лет не напишет другое завещание, по которому ее квартира перейдет к ее четвероюродной племяннице троюродного брата дедушки, или же не заключит тот же ДПС с сердобольной соседкой

Квартиру не продавал никогда, площадь меньше 100 кв.м.
Забыл, что если купля-продажа, Вы покупатель...но тем не менее...для продавца, который Вам близок...следующий порядок налогообложения...
Закон сказав(ла):
11.1. Оподаткування операції з продажу нерухомого майна, яке перебувало у власності платника податку на момент набрання чинності цим Законом
11.1.1. Дохід, отриманий платником податку від продажу не частіше одного разу протягом звітного податкового року житлового будинку, квартири або частини квартири, кімнати, садового будинку (включаючи земельну ділянку, на якій розташовані такі об'єкти, а також господарсько-побутові споруди та будівлі, розташовані на такій земельній ділянці), не оподатковується, якщо загальна площа такого житлового будинку, квартири або частини квартири, кімнати, садового будинку не перевищує 100 квадратних метрів.

Назад
Зверху Знизу