Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дія в діе

• Автор теми Автор теми Баssтет
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 15417
Дія в діе

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Re: Дія в діе

А что вы хотели от убогого апплета в ****осмартфоне? Написанного на "отъебись" криворукими русскими разрабами. Даже скорее с умыслом нагадить хоть так. А некомпетентный *******, уставший от рукоблудства страной и отдыхающий где-то в мальдивских *****х потешается над убогими.
Никогда не ставьте ни одного апплета в смартфон и будет вам счастье. Эта ***ня чисто напозвонить.

⛄;70323543 сказав(ла):

Тяжелый, неизлечимый случай в мировой психиатрии.
Правильно ли понял вас я, что смартфон может способствовать столь неприятному событию?
Особенно проебанный.
⛄;70323566 сказав(ла):
Посадові обов’язки
1. Доступ до всіх відомчих, міжвідомчих баз (банків) даних, що дають змогу ідентифікувати особу, місце або річ щодо якої проводиться чи планується проведення негласної слідчої (розшукової) дії, розголошення яких створює загрозу національним інтересам і безпеці.
2. Здійснення розробки інформаційної моделі збору, обробки та розподілу інформації, необхідної для проведення кримінального аналізу та аналізу ризиків.
3. Створення баз даних шляхом збирання даних з одного чи декількох носіїв інформації, зберігання баз даних та організація доступу до баз даних.
4.Адміністрування, супроводження та формування власних баз даних, необхідних для забезпечення аналітичної діяльності управління, а також технічне обслуговування комп’ютерного обладнання підрозділу.
5. Використання у ході роботи відомостей, що дають змогу ідентифікувати конкретний об’єкт, стосовно якого здійснюється або планується здійснюватись оперативно-розшуковий захід, розголошення яких створює загрозу національним інтересам і безпеці, щодо об’єктів оперативно-розшукового заходу, що здійснюється для пошуку і фіксації фактичних даних про вчинення інших злочинів, відповідно до ст.ст. 4.4.1, 4.4.4, 4.4.9, 4.12.4 ЗВДТ. Ступінь секретності інформації «Цілком таємно».
6. Забезпечення захисту інформації в підрозділі, шляхом використання сукупності організаційних і інженерно-технічних заходів, які спрямовані на забезпечення захисту інформації від розголошення, витоку і несанкціонованого доступу.
7. Дотримання законності в службовій діяльності, виконавчої, трудової та транспортної дисципліни, техніки безпеки, правил протипожежної безпеки та санітарних норм, а також правил внутрішнього трудового розпорядку.
Завдання за посадою:
1. Здійснення розробки інформаційної моделі збору, обробки та розподілу інформації, необхідної для проведення кримінального аналізу та аналізу ризиків.
2. Проведення оперативного і тактичного виду кримінального аналізу за дорученням керівництва та зверненням працівників структурних підрозділів ГУНП в Харківській області, у тому числі ініціативно.
3. Здійснення адміністрування, супроводження та формування власних баз даних, необхідних для забезпечення аналітичної діяльності управління, технічне обслуговування комп’ютерного обладнання підрозділу а також сервера.
4. Забезпечення захисту інформації в підрозділі від несанкціонованої модифікації.
5. Попередження руйнування носіїв інформації внаслідок навмисних дій або природного впливу інженерно-технічними засобами.
6. Адміністрування, супроводження та формування власних баз даних, необхідних для забезпечення аналітичної діяльності управління, технічне обслуговування комп’ютерного обладнання підрозділу а також сервера, захист інформації.

Рівень заробітної плати
5100 грн.
теперь Вам все ясно? кто хранит гостайны :D

За такие деньги я даже **** от дивана не оторву.

Это так просто сделать?

Нет. В киевстаре, например, спрашивают последнюю сумму и дату пополнения, и номера, на которые вы чаще всего звоните или последние набранные номера, точно не скажу.
Тут либо она несколько раз перезванивала на неизвестные номера, с которых ей звонили. Иногда звонят автоматы и просят для получения дальнейшей информации нажать какие-либо цифры, и она их нажимала. Или кто-то из знакомых получил доступ к ее телефону и посмотрел номера, на которые она чаще всего звонила.

⛄;70323742 сказав(ла):
я могу, за чашечкой кофы :збентежений:

В Киевстар пояснили, что "когда анонимный абонент обращается в магазин за получением услуги замены SIM-карты, он должен пройти идентификацию, которая может подтвердить, что он действительно пользовался номером телефона, связанным с SIM-картой. Например, его могут попросить назвать несколько номеров телефонов абонентов, с которыми он общался в разное время, назвать баланс SIM-карты, сроки пополнения и т.п. Если абонент правильно ответил на все вопросы, у специалиста нет оснований отказать в перевыпуске SIM-карты".

:пиво:

можешь объяснить каким образом она *******а симку?
не запретила удаленный перевыпуск и не привязала к паспорту
мошенники позвонили оператору и удаленно перевыпустили симку

⛄;70323742 сказав(ла):
я могу, за чашечкой кофы :збентежений:

В Киевстар пояснили, что "когда анонимный абонент обращается в магазин за получением услуги замены SIM-карты, он должен пройти идентификацию, которая может подтвердить, что он действительно пользовался номером телефона, связанным с SIM-картой. Например, его могут попросить назвать несколько номеров телефонов абонентов, с которыми он общался в разное время, назвать баланс SIM-карты, сроки пополнения и т.п. Если абонент правильно ответил на все вопросы, у специалиста нет оснований отказать в перевыпуске SIM-карты".
я знаю..сто раз восстановлива симки.Но вот тут люди задали вопрос при чем тут дия..И как они ее ее паспортные даные разрыли

⛄;70323760 сказав(ла):
+внтури системы есть кроты
100%

я про операторов моб свзяи

и в банках тоже, это естесвенно...

есть недавний пример весьма

расскажи что за пример?

я знаю..сто раз восстановлива симки.Но вот тут люди задали вопрос при чем тут дия..И как они ее ее паспортные даные разрыли

Может я не права. но что-то мне подсказывает, что дамочка очень бурно встречала новый год, и в той компании кто-то получил физический доступ к ее телефону.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну то есть правильная логика, если она еще в человеке не отключена - звучит не как
"привязывайте симку к паспорту"
а как "игнорируйте всё, что пытается посягнуть на вашу личность"
если этого не делать - то отдаленные последствия будут гораздо печальнее
под шняги о борьбе с терроризмом, о противодействии преступности - можно проворачивать любые тоталитарные трансформации. неужели до сих пор это непонятно?

Назад
Зверху Знизу