Статус:
Повідом.: 31254
Повідом.: 31254
Девайсівка XI
Сплю у своїй піжамі, у ліжку, раптом айфонко починає лунати дебільною москальською мелодією, яку, доречі, змінити не можна.
Підходжу до труби — бачу фото Гаранта нашого.. Слайднул ту ансвер - почув голос Ющенка..
Думав скористатися нагодою і почав про ціни, про дороги, про медицину, про СКОРІ ПОМОЩІ, бля! але ж ні. Президента цікавило лише одне питання — "Любі друзі! (боян, какбе подумал я) КАГДА У ВАС ВІДБУДЄТЬСЯ НАСТУПНАЯ ДЄВАЙСОВКА"?
Каже, айфонко жінка взяла в Амереці, анлокнути треба.. Да й Вишню хоче живого побачити. Тітка у Ющенка у Франції живе. Треба діжечку меда передати по ТелМе....
ну а хуля мне? я шо лох Президенту врать? сказал что 18 мая в лесу возле Дубков.
Після розмови, с МакБука ПОВІТРЯ відправив йому є-пошту наступного змісту:
Фотоотчеты
#1: Посилання видалено
#2: Посилання видалено и Посилання видалено и Посилання видалено
#3: Посилання видалено и Посилання видалено
#4: Посилання видалено
#5: Посилання видалено и Посилання видалено и Посилання видалено
#6: Посилання видалено
#8: Посилання видалено
#9: Посилання видалено
#10: Посилання видалено
Сплю у своїй піжамі, у ліжку, раптом айфонко починає лунати дебільною москальською мелодією, яку, доречі, змінити не можна.
Підходжу до труби — бачу фото Гаранта нашого.. Слайднул ту ансвер - почув голос Ющенка..
Думав скористатися нагодою і почав про ціни, про дороги, про медицину, про СКОРІ ПОМОЩІ, бля! але ж ні. Президента цікавило лише одне питання — "Любі друзі! (боян, какбе подумал я) КАГДА У ВАС ВІДБУДЄТЬСЯ НАСТУПНАЯ ДЄВАЙСОВКА"?
Каже, айфонко жінка взяла в Амереці, анлокнути треба.. Да й Вишню хоче живого побачити. Тітка у Ющенка у Франції живе. Треба діжечку меда передати по ТелМе....
ну а хуля мне? я шо лох Президенту врать? сказал что 18 мая в лесу возле Дубков.
Після розмови, с МакБука ПОВІТРЯ відправив йому є-пошту наступного змісту:
Фотоотчеты
#1: Посилання видалено
#2: Посилання видалено и Посилання видалено и Посилання видалено
#3: Посилання видалено и Посилання видалено
#4: Посилання видалено
#5: Посилання видалено и Посилання видалено и Посилання видалено
#6: Посилання видалено
#8: Посилання видалено
#9: Посилання видалено
#10: Посилання видалено
кафе Дубки