Демократия в исполнении гаранта...
Посилання видалено
Посилання видалено
Дело Мельниченка живет и процветает!Глава Секретаріату президента Віктор Балога займається протизаконним прослуховуванням телефонних розмов депутатів пропрезидентської фракції "НУ-НС". Про це виданню "Дело" розповів кум Віктора Ющенка, народний депутат Давид Жванія.
"Мені особисто Віктор Іванович показував із гигиканням розшифровки моїх розмов по телефону – мовляв, ми тебе бачимо і чуємо", - сказав Жванія.
Жванія вважає, що попав у немилість Віктора Ющенка після того, як проти його волі погодився на коаліцію з Блоком Тимошенко.
"Вважається, що я порушив волю президента, погодившись у 2007 році на коаліцію з БЮТ. Я відчув це з першого ж дня її формування".
Як розповідає кум президента, Віктор Ющенко максимально змінився після того, як став главою держави. Ющенко почав безпідставно сварити своє оточення і матюкатися.
"Чесно кажучи, перші сумніви закралися під час інавгурації. Коли він чомусь накричав на охорону, я зрозумів: щось не так. До виборів я жодного разу не чув, щоб він узагалі матюкався. А в перші місяці роботи в нього з'явилася звичка обдзвонювати міністрів і матюкати їх", - розповів Жванія.
Жванія пояснює такі зміни свого родича. Мовляв, абсолютна влада розбещує абсолютно. Розбещують і гроші.
"Я думаю, Ющенко сприйняв владу як власність. А влада – це служба. Якщо маєш потребу у власності, необхідно займатися бізнесом".
Що ж до шансів Віктора Ющенка вдруге стати президентом України, Жванія відповів із властивим йому гумором: "Шанс є, тільки не в цій державі".