Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

Декларация по валютным доходам

🟡 10:05 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 81
  • 🟡 10:05 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Декларация по валютным доходам

Привет - я ЧП на ЕН
Есть доходы в валюте

По законодательству именно валюту в банке я забирать не могу - нужно только в гирвне по курсу который скажет банк..

Так вот что писать в декларации и в книге Прибуткiв i Витрат - то что пршло в валюте или гривну котору я получил на руки ?

• 🟡 10:05 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Я писала - валюту по курсу НБУ на дату входа денег на р/с. Это больше, чем то, что получится в гривне, зато вопросов у налоговой не возникает. В расходной части - комиссии банка при продаже валюты и курсовую разницу. Но это налоговую уже не волнует.

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Это, правда, для юр.лиц ЕН, но, думаю, точка зрения для ФЛП не изменится

Назад
Зверху Знизу