Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Де в пунктах Незламності є мобільний інет? (Старлвнк)

• Автор теми Автор теми Jonhson
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 15688
Оголошень: 1
У разі повної жопи хотілось би розуміти, де можна зв'язок знайти. Тепло та інше - нема питань. Це більш-менш буде. Та й самі організуємо якось. А от зв'язок.....
Тож, хто має можливість, загляньте до пункту найближчого та напишіть, будь ласка, де є ті старлінки...

все не смотрел, но на карте нашел только один:
Адресам. Харків, Григорівське шосе, 52
НазваРайонна державна адміністрація
ТипОбласна/районна державна адміністрація
Генератортак
Булер'янтак
Твердопаливний котелні
Старлінктак
Оптоволоконне підключення до мережі інтернеттак
Інформація про початок роботи пунктувже працює
Графік роботицілодобово
а, еще в Липцах написано есть)

Думаю нигде.Или пару штук для показухи.
Вот это меня и смущает! В случае блэкаута, мы как-то найдем еду, воду... Согреемся... Но вот связь - это будет проблема...
Я на старлинки надеялся. В принципе, решение было бы неплохое. И закупали их вроде для этих целей...
Но, похоже, это не для нас...
Как вариант - продавить ОпСоСов, чтоб поставили генераторы..... Это, в принципе, даже лучше будет!

Starlink підвищує абонплату для українців з $60 до $75 на місяць, а вартість обладнання — з $600 до $700:​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Огляд терміналу Starlink – досвід використання супутникового інтернету від SpaceX в умовах українського мегаполісу:​

Starlink підвищує абонплату для українців з $60 до $75 на місяць, а вартість обладнання — з $600 до $700:​

Огляд терміналу Starlink – досвід використання супутникового інтернету від SpaceX в умовах українського мегаполісу:​

Так Элон Маск обещал бесплатный интернет по всему миру , когда запускал свои спутники , это его цель была о которой он заявлял бесплатный и доступный интернет для всех

ти довбоєб? якщо клієнт йде то хулі йому не піднімати - тим більше у мене на серійний номер щось близько 8000 - тому їх не так багато продалося, зрозуміло людина хоче свої гроші відбити хоч як то, тут зрозуміло - хоч він і ***** а я плачу на 15 доларів більше і не можна обдурити типу хакнути поки що
Так нахуя було ****іти таке ,

З 24 лютого в Україну завезли понад 20 000 терміналів Starlink для армії та критичної інфраструктури
Вояки - ок, вопросов нет. А критическая инфраструктура?! Хотелось бы понять, где в Харькове стоят....
Из этого количества явно ж в Харьков должны были попасть?!

Из этого количества явно ж в Харьков должны были попасть?!
Что может и попало в Харьков.Большая часть как обычно осела западнее,что *******и или списали.Вообщем все как обычно.

Назад
Зверху Знизу