Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Де познайомитись з україномовной дівчиной у Харкові?

в данный момент меня интересует геолокация *Харьков*.

В Харкови, мени здаеться це дуже велика ридкисть, почути виразну украинську..
Лише в университети чула, та й то вид викладача укр.мови на кафедри украинознавства:)
Суржика повно.. але то не то.

Де познайомитись з україномовной дівчиной у Харкові?
Чи є у місті такі?
А йдіть до центрального відділення "Інтертелекому". Ось тільки сьогодні мені щось чухала у телефонному режимі тамошня дівчинка, досить впевненою українською мовою.
Втім. Я вже не знаю, звідки вони такі понаїхали, що слово "листОпад" промовляють із наголосом на О... У Ющенко теж таке було...
Чи словників не читали, хто зна

Втім. Я вже не знаю, звідки вони такі понаїхали, що слово "листОпад" промовляють із наголосом на О... У Ющенко теж таке було...
Нещодавно чула, як нинішній президент також робив неправильний наголос у цьому слові. Це в них мода така - нівечити українську мову.

А йдіть до центрального відділення "Інтертелекому". Ось тільки сьогодні мені щось чухала у телефонному режимі тамошня дівчинка, досить впевненою українською мовою.

це вони перестаралися трохи:D и вийшов листОпад

це вони перестаралися трохи:D и вийшов листОпад
Як кажуть на поляччині, що занадто, то не здраво. Еге ж :)
Нещодавно чула, як нинішній президент також робив неправильний наголос у цьому слові. Це в них мода така - нівечити українську мову.
То мене дуже дивує. Я ж аніяк не гуманітарій, та й то вже якось... Пам'ятаю, Тимошенко час від часу вживала "я рахую" замість "вважаю"... у них ТАКІ гроші - консультанти там, професіонали - повинні ж бути професіонали?..
А. Щоб їм усім... :) Із тими проффесіоналами...

"я рахую" замість "вважаю"...
Мене теж від таких обертів аж тіпає. На мою думку, такі мовні помилки зумовлені відсутністю читання української літератури. Ми ж свого часу багато читали - і російською, і українською. Тепер же важливішим здається вивчення англійської.

Мене теж від таких обертів аж тіпає. На мою думку, такі мовні помилки зумовлені відсутністю читання української літератури. Ми ж свого часу багато читали - і російською, і українською. Тепер же важливішим здається вивчення англійської.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
авжеж. Боюся тільки, що зараз взагалі замало читають. Хоч якою мовою

Всі шипко до Львова на Пиво з Шоколадом)

А ви у своїх студентів запитайте. У кожній групі 2-3 руки підніметься:)

А ви у своїх студентів запитайте. У кожній групі 2-3 руки підніметься:)
:) Мені наша молодь подобається. Та, мабуть, скоріш тому, що я більш із магістрами спілкуюся - на старших вже курсах. Вони вже не такі... діти. Та й не йдуть туди повні йолопи. Навіть зараз.

в метро у каждого второго на смартфоне или фб2 приложение на смарте или букридер.

Всі шипко до Львова на Пиво з Шоколадом)

так может сразу в Торонто?

Мені наша молодь подобається.
Мені теж:)
Молоді хлопці та дівчата читають. Можливо, не так багато, не завжди класичну літературу, але таки читають. В гімназії, де навчаються мої діти, наприкінці кожного навчального року дають перелік творів, які необхідно прочитати на канікулах. Діти читають! Нехай не так багато, як ми колись, але не комп"ютерні ігри їх цікавлять.

Мені теж:)
Молоді хлопці та дівчата читають. Можливо, не так багато, не завжди класичну літературу, але таки читають. В гімназії, де навчаються мої діти, наприкінці кожного навчального року дають перелік творів, які необхідно прочитати на канікулах. Діти читають! Нехай не так багато, як ми колись, але не комп"ютерні ігри їх цікавлять.

Количество произведений литературы с каждым годом растет и доступ к ним упрощается. не будет ли информационной перегрузки?

Назад
Зверху Знизу