Prince Статус: Offline Реєстрація: 06.12.2006 Повідом.: 7851 24.01.2014 🟠 23:13 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #41 переподвыподверт сказав(ла): Чи ни чи. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. Натисніть, щоб розгорнути... Да мне в принципе погерцогу. Я и инф такой не владею обычно, то просто товарищам mldonkey core ставил, а они про ДС спросили...
переподвыподверт сказав(ла): Чи ни чи. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. Натисніть, щоб розгорнути... Да мне в принципе погерцогу. Я и инф такой не владею обычно, то просто товарищам mldonkey core ставил, а они про ДС спросили...
переподвыподверт П Статус: Offline Реєстрація: 25.04.2009 Повідом.: 13318 24.01.2014 🟠 23:13 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада #42 Prince сказав(ла): Да мне в принципе погерцогу. Я и инф такой не владею обычн Натисніть, щоб розгорнути... Мне в принципе аналогично, но так между прочим.
Prince сказав(ла): Да мне в принципе погерцогу. Я и инф такой не владею обычн Натисніть, щоб розгорнути... Мне в принципе аналогично, но так между прочим.