Вчера тоже захотелось, купили маленькую коробочку
Monterini. Только они с ликером.
я ніколи не була) якось не дуже собі це уявляю. ніхто нікого не знає і тут така я припьорлась - здрастє, я країна Україна. ну хіба тільки накатіть перед тимможет на форумовку такие взять? или вы не идете?
Порядочная девушка еще года два подождет.я же обещал в ноябре конфеты тебе...
На годовщину обещания нужно что-то таки подарить
я ніколи не була) якось не дуже собі це уявляю. ніхто нікого не знає і тут така я припьорлась - здрастє, я країна Україна. ну хіба тільки накатіть перед тим
і шо, виходить тіпа я мімо шла-шла і на огоньок прішла? а до ХФ я ніяким коліном?ну лично я бейджик цеплять не собираюсь
Да, эти тоже классные!!! У вас отличный вкус, леди
в бандані?Лично мой ник мало кто помнит, так что меня никто и не узнает
я б не була так впевнена. наші супербатьки так люблять вчителів своїх діток, що не завжди купують те, що смачно і красиво. половина точно купує те, що побільше і виглядає яскраво (цукерки) і подешевше (квіти). а третина взагалі нічого не купує, частина купує тільки квіти (я, наприклад)... так що не кожному вчителеві перепадеХорошо учителям, скоро будут кушать вкусные конфетки и нюхать цветочки...
да хоть в ней, хоть бЭзЯ личность скромная, малозаметная
я ніколи не була) якось не дуже собі це уявляю. ніхто нікого не знає і тут така я припьорлась - здрастє, я країна Україна. ну хіба тільки накатіть перед тим
ну от як навчитись бути непомітною? мене завжди (ну у більшості випадків) пам,ятають чомусь, навіть якщо мовчу. в мене немає ні якихось нарядів від кутюр, ні волосся не зелене-червоне-сіробуромалинове... не розвідник яда хоть в ней, хоть бЭз Я личность скромная, малозаметная
Вы мне льстите
вона міліпіздріческаДержи в руке коробку с Финляндией.В конфетах. И мы тебя узнаем...
вона міліпіздріческа
чи ти про пляшку? в мене стоїть фінляндія 3л в коробці, так та велика
горілку горілкою?! а хто розносить (розвозити) буде? чи прямо там на лавках спать полягаєм?Нормально. Как раз на всех хватит. А конфетами закусим...
горілку горілкою?! а хто розносить (розвозити) буде? чи прямо там на лавках спать полягаєм?
Спокойной ночи, у меня режим)
пипетки приносить с собойТа шо там тех 3 литра на столько рыл? По 50 капель?...
тільки одна я з пляшкою буду, так? а всі з мінералкою?Та шо там тех 3 литра на столько рыл? По 50 капель?...
Какое там " полягаем"?...
я на глаз можу налить, піпєтка то дуже довгопипетки приносить с собой
О! Я, кстати, могу минералку захватить... Если ты несешь свои заветные 3 литра!!!тільки одна я з пляшкою буду, так? а всі з мінералкою?
пипетки приносить с собой
Увы, но это не яЗдесь уже столько предположений было... Даже, что я мужик)))