alex0901 Привіт! Статус: Offline Реєстрація: 06.03.2025 Повідом.: 1 26.03.2025 🟡 16:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 Я власник складу і шукаю надійний магазин, де можна придбати датчики диму. Можете порекомендувати щось перевірене?
Я власник складу і шукаю надійний магазин, де можна придбати датчики диму. Можете порекомендувати щось перевірене?
VartanSch Статус: Online Реєстрація: 09.12.2015 Повідом.: 16147 Оголошень: 2 26.03.2025 🟡 16:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. даже вроде харьков делает/делал
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу. даже вроде харьков делает/делал
nvr4d N Статус: Offline Реєстрація: 30.08.2006 Повідом.: 5368 27.03.2025 🟡 16:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 alex0901 сказав(ла): Я власник складу і шукаю надійний магазин, де можна придбати датчики диму. Можете порекомендувати щось перевірене? Натисніть, щоб розгорнути... НВП "Меридіан" в Харкові їх досі робить. Датчики добрі, використовуються по всій Україні. Є адресні, є безадресні. Є інтеграція з системами пожежогасіння. Є також датчики полум'я і температури.
alex0901 сказав(ла): Я власник складу і шукаю надійний магазин, де можна придбати датчики диму. Можете порекомендувати щось перевірене? Натисніть, щоб розгорнути... НВП "Меридіан" в Харкові їх досі робить. Датчики добрі, використовуються по всій Україні. Є адресні, є безадресні. Є інтеграція з системами пожежогасіння. Є також датчики полум'я і температури.
PhenixUA Статус: Offline Реєстрація: 05.03.2023 Повідом.: 5176 01.04.2025 🟡 16:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #4 ⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.