Статус: Офлайн
Повідом.: 40660
Повідом.: 40660
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вальмош, ятяобожаю
![]()
Он хотел абы не как Зеля.Тот лицом, сначит стану жопой.. В принципе, там был некто из АТО с палочкой, типа перед ним, шаг понятный, но смотрится глупо тем не менее
Что ему оставалось делать. Привык за 5 лет, зазубрил наизусть![]()

Зе Петю положил на лопатки. Петя бледнел и блеял. Но выкрикивал лозунги и не сдавался.
Зря не смотрел. Помоями друг друга поливали. На колени становились перед украинцами. Красотища
андрюха. не желаешь прийти в воскресенье на журку на форумовку?
Да, и ты тоже
диванные воины.
Не диванные тут Циферки Некто с палочкой?Он хотел абы не как Зеля.Тот лицом, сначит стану жопой.. В принципе, там был некто из АТО с палочкой, типа перед ним, шаг понятный, но смотрится глупо тем не менее
![]()

Той самий момент: як кандидати стали на коліна.
Під час дебатів Зеленський сказав, що готовий це зробити перед кожною матір'ю, яка не дочекалася свого сина з фронту, кожною дитиною, яка не дочекалася батька, кожною жінкою, яка не дочекалася свого чоловіка. Після цього кандидати стали на коліна.
Не всі одразу зрозуміли, до кого повернувся президент.
На фото видно, що Порошенко став на коліно не перед дружиною і навіть не перед прапором, а перед жінкою, яка тримає край прапора.
Депутатка Ольга Бєлькова пише, що це – Тетяна Ричкова, теж депутатка, волонтер, офіцер Збройних сил України. Її чоловік Вадим загинув в зоні АТО у 2014 році.
![]()
Чтоб вам агитировать было удобнее?
Он и так из ваших
Я комментировала то, что видела. Не вдаваясь в межкандидатские распри.Некто с палочкой?
"Повстанцы", ******.
Не ожидал от тебя ****омесилова.
я стесняюсь спросить. как к Вам обращаться можно?

И шо? да, она заслуживает уважения. Однако Порох стал определенно не лицом к публике.На фото видно, що Порошенко став на коліно не перед дружиною і навіть не перед прапором, а перед жінкою, яка тримає край прапора.
Депутатка Ольга Бєлькова пише, що це – Тетяна Ричкова, теж депутатка, волонтер, офіцер Збройних сил України. Її чоловік Вадим загинув в зоні АТО у 2014 році.
У меня нет. Ни одной. Тату
Можешь на одном колене![]()
Только вживую)

обороты сбавь))Не ожидал от тебя

Можешь на одном колене![]()