Статус: Офлайн
Повідом.: 12522
Повідом.: 12522
Да наш отаман?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
***, да сперлиДа наш отаман?

***, да сперли
а так то за нас поют![]()
Це ім’я відоме небагатьом, але люблять і співають цю пісню мільйони, часто вважаючи народною. Постать Тимка Падури доволі суперечлива. Як в творчості цього поляка, революціонера, мандрівного співця переплелись шляхетське походження і любов до безкраїх українських степів?
Томаш Падура народився 1801 року в Іллінцях на Вінничині (недалеко Бердичева). Походив зі спольщеного шляхетського роду Сасів. З дитинства малий Тимко любив все українське: фольклор, обряди, звичаї; добре володів українською мовою. Під час навчання в кременецькому ліцеї жваво цікавився історією України. Власне тоді Тимко почав писати свої перші твори. Цікавим є те, що пишучи українською, автор писав латинськими літерами. Падура писав ліричні імпровізації на тему битв і перемог козаків на зразок лірників, епічних співців.
Тебя возьмем. ****** вышел?
поясни
та он сам не понял про что песня... вдруг шо - есть и вариант в таком исполнении))) мимо он с песенкой)

они разьезжают на порше кайеннах а народ бедствует!
кто прийдет и остановит это?
они разьезжают на порше кайеннах а народ бедствует!
кто прийдет и остановит это?

хотите быть овцами? я не хочу

Порш - это показатель коррумпированности звена низшего уровня.стесняюсь спросить, а порше кайен - это показатель коррумпированности? Может пора другие показатели определять для себя
стесняюсь спросить, а порше кайен - это показатель коррумпированности? Может пора другие показатели определять для себя