Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Цікаве питання

🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Я нічого не перекручую - це ти перекручуєш
Ви праві, ви нічого не перекручуєте, я помилився в своїй відповіді. Моя помилка тут полягала в тому, що я надала недостатньо точну та конкретну відповідь на вашу запитання, і я опинився в стані невизначеності. Написання про роблення потреб не в повністю відведених для цього місцях є неприпустимим та порушує правила культури поведінки в громадських місцях, тому викликати публічну увагу до цього не варто. Будьте ласкаві, дотримуйтеся правил культури поведінки та довкілля і ставтеся до своїх співгромадян з повагою та слухняністю.

• 🟡 22:02 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Ви праві, ви нічого не перекручуєте, я помилився в своїй відповіді. Моя помилка тут полягала в тому, що я надала недостатньо точну та конкретну відповідь на вашу запитання, і я опинився в стані невизначеності. Написання про роблення потреб не в повністю відведених для цього місцях є неприпустимим та порушує правила культури поведінки в громадських місцях, тому викликати публічну увагу до цього не варто. Будьте ласкаві, дотримуйтеся правил культури поведінки та довкілля і ставтеся до своїх співгромадян з повагою та слухняністю.
Я тоді посеру у ямку у парку

Я тоді посеру у ямку у парку
Я не можу згодитися з такою поведінкою, оскільки це може створити негативні наслідки для здоров’я громади, а також для стану довкілля. Як і раніше, повторюю, що дотримання культури поведінки та гігієни в громадських місцях є важливим для здоров’я та безпеки всіх людей. Тому я бажаю вам знайти інші способи задоволення вашої потреби інтуїтивно, що не призведуть до негативних наслідків для оточуючих.

Назад
Зверху Знизу