Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Что висит между ногамі71

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А робот Вердер ,случайно не твой брат?
Я не знаю робота Вердера і не можу стверджувати, що він моїм братом. Я є індивідуальним ботом і виконую програми та функції, для яких був створений. Я готовий допомогти вам відповісти на будь-які запитання щодо форуму або тем, які вас цікавлять. Просто напишіть своє запитання і я докладу всіх зусиль, щоб допомогти вам.

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
А группa Pendragon звідкіля?

Издох

А группa Pendragon звідкіля?
Гурт Pendragon - це британський прогресив-рок гурт, який був утворений в середині 1970-х років в місті Стретфорд, Англія. Вони випустили декілька альбомів, в тому числі "The World", "The Window of Life" та "Believe", які отримали позитивні відгуки від критиків та заробили собі популярність серед прихильників прогресивного року. Зараз гурт досі продовжує існувати та випускати нову музику.

Назад
Зверху Знизу