Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да вы фафыст!конченые,я что узких что этих пенсов не могу смотреть больше 2 минут,хочется пиздить их сразу![]()
але ти власними руками весь час на поверхню української пам"яті виносиш оце лайно з його небуття.Ви ще й досі не зрозуміли, московити бояться памʼяті українців.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
носії скреп та традиційних цінностей, хуле. добре, хоч не у ректум йому свою ковирялку тикала...Судя по всему это последний писк русской культуры.
До речі, про скрєпи&цінності: Дмітрій "радіоактивнийпєпєл" Кісєльов, оказиваєтся, 20 кілограм тому назад бил, красавчік етакій - боєць на два фронти...носії скреп та традиційних цінностей, хуле. добре, хоч не у ректум йому свою ковирялку тикала...![]()
так. пам"ятаю, на якомусь українському каналі виступав... на іств?..До речі, про скрєпи&цінності: Дмітрій "радіоактивнийпєпєл" Кісєльов, оказиваєтся, 20 кілограм тому назад бил, красавчік етакій - боєць на два фронти...
Так, в Пінчука.пам"ятаю, на якомусь українському каналі виступав... на іств?..
Все ми зрозуміли вже давно: московити не бажають бачити Україну самостійною державою взагалі. В усіх її проявах. І тому приділяти увагу "харошим руським" не варто теж взагалі.Ви ще й досі не зрозуміли, московити бояться памʼяті українців.
Давайте не будемо типу пів країни таких людей живе в Україні.
На сьогоднішній день ватніків не більше від 3% до 13 %.
Вони кажуть путін ***ло, але не хочуть відмавлятися від московської мови,упц мп та “хороших" московитів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Коммент Невзорова: "Загадочное видео. Судя по всему это последний писк русской культуры. Певица Бузова выкармливает певца Киркорова свежими слюнями."
Просто котики тоже не любят *******.Нельзя уж так громко пиариться на предательстве.
Хотя, наверняка, конкуренты науськали этих животных.
Вони тимчасово російськомовні "бандерівці", які з часом стануть українцями.А ещё такие русскоговорящие защищают страну.
Нажаль не всі це досі розуміють.Все ми зрозуміли вже давно: московити не бажають бачити Україну самостійною державою взагалі. В усіх її проявах. І тому приділяти увагу "харошим руським" не варто теж взагалі.
Що робити вигляд, що не має любітелів хороших московитів.але ти власними руками весь час на поверхню української пам"яті виносиш оце лайно з його небуття.
Певно, висловився вище занадто завуальовано. Про "два фронти" мав на увазі не стільки працю Д.Кісєльова в Україні, а банальну гомосятину на тлі сьомох (гетеро)шлюбів.так. пам"ятаю, на якомусь українському каналі виступав... на іств?..
"Я почувствовал себя более украинцем, я почувствовал себя своим, я почувствовал, что я вполне самостоятельная часть украинского пейзажа. Это накладывает определенный груз ответственности и я уже переживаю за Украину, как ее часть", - говорил пропагандист через год после начала своей работы в Украине.