Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
точно, так і булоУ нас колись газова свердловина у 1990-х горіла. Заграву за 50 км видно було.
у Хрестищах? чи де, у вас?У нас колись газова свердловина у 1990-х горіла. Заграву за 50 км видно було.
Та що ви кажете. Скажіть це *****ам, які вбивають українців.
![]()
![]()
Міна-Ель-Ахмаді, Кувейт, *****.у Хрестищах? чи де, у вас?
Там чё, до сих пор был газ в системе? 🙄Пишут ГТС в Судже горит
![]()
![]()
може пустили саме для фаєр шоу та картинки?Там чё, до сих пор был газ в системе? 🙄
я ж тому і питаю "де"?Міна-Ель-Ахмаді, Кувейт, *****.
Яке *** Хрестище у 1990-х?
Как-то в интернет-диалоге с Сергеем...Назвала Україну "обєзумєвшим тєррорістічєскім отрєбьєм" (таке ще спробуй переклади).
На Золочевській/Слави (Залютино) шось таке було. 1994+/-.я ж тому і питаю "де"?
.., і там якраз тривалий час після прориву та займання магістральний газогін був під тиском.На Золочевській/Слави (Залютино) шось таке було. 1994+/-.
а що там, свердловини були?На Золочевській/Слави (Залютино) шось таке було. 1994+/-.
Магістраль луснула. Саме на перехресті між будинками. Люди повтікали, але за тривалий час екстра високотемпературного горіння вміст якоїсь кількості квартир - всьо.а що там, свердловини були?
Был такой на Донецком форуме (ДКР). Это был сущий дьявол, чокнутый. Он то писал как Сармат, то как Глеб Деркулов, если правильно помню. Вместе с ним писали герои "евразийского союза молодежи", дугинцы- Фомин, и др. и даже будущий премьер ДНР, Пургин) Писал под ником Граф. Но может они еще и на Севасе писали.(не помню фамилию, ник Сармат - "герой Афгана", получивший вскоре "средней тяжести", когда пришёл с травматом на Рымарскую для разбора с "патриотами Украины", один из которых обидел его на каком-то форуме, едва ли не на Sevastopol)
Охтирський район.я ж тому і питаю "де"?
Тепер там Храм Софії Премудрості Божої.На Золочевській/Слави (Залютино) шось таке було. 1994+/-.