Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

А з собаками чого не можна?
а я ж звідки знаю. це я перефразував назву книжки, яка у свою чергу взята з відомого оголошення .
Screenshot 2024-11-22 140022.webp

...вони військові,а рішення приймають політики
Это все словесная дрысня и надувание щек, зная, что никто не отдаст такой приказ, шо вы как маленький. А шо не дрысня, спросите? Посмотрите на северокорейцев на фронте.

Продолжу.
Этот выстрел раши, которая вышла из почти всех соглашений и даже публичную демонстрацию сделала - развяжет гонку вооружений.
Теперь и США и Европа кинутся разрабатывать свои ракеты средней дальности.
USA давно на этом пути

Это все словесная дрысня и надувание щек, зная, что никто не отдаст такой приказ, шо вы как маленький. А шо не дрысня, спросите? Посмотрите на северокорейцев на фронте.
...побачимо,хлопці, думаю,такими темпами невдовзі буде розв'язка

***ло буде дивитись на реакцію світу. Якщо зассять, то буде вимагати ще й Одеську і Миколаївську з Харківською області. Шматок Курської залишить Україні, шоб був прецедент в майбутньому знову розпочати війну з урахуванням недоліків. Заодно окупує Молдову.
Отаке може намалюватись майбутнє, якщо світ злякано промОвчить. :(

Степень умственного развития зашкаливает..:клас::D

Росіянка затестила тренд — спрей для гоління обличчя, результат убив — через місяць у неї виросла щетина.

Women moment

Цирк уродов господина Барнума представляет:
Бородатая Женщина из России! Новинка сезона !
На Педставлении будет продаваться Чудодейственный Спрей! По цене всего 30 центов за флакон!
Спешите! Спешите! Спещите!

Назад
Зверху Знизу