Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Я что, сказал про всех поляков? Я сказал. про сраных ляхов, которые с серпом и молотом.
Це не ляхи. Це комуняцькі уйобки. Нащадки тих, хто в 39му році зустрічав з квітами радянську армію.
Кстати , куда смотрят силовики? На серп и молот?
А що, в Польщі є заборона комуністичної символіки?

Це не ляхи. Це комуняцькі уйобки. Нащадки тих, хто в 39му році зустрічав з квітами радянську армію.

Резет, ты чего так разволновался? Или ты сейчас в Польше?

щось незрозуміле Як наголошує Державна прокуратура Польщі, відповідно до параграфа 13 Основного закону Польщі, «забороняється існування та діяльність політичних партій та інших організацій, котрі у своїх програмах посилаються і повертаються до тоталітарних методів і практик діяльності комунізму, фашизму і нацизму».

щось незрозуміле Як наголошує Державна прокуратура Польщі, відповідно до параграфа 13 Основного закону Польщі, «забороняється існування та діяльність політичних партій та інших організацій, котрі у своїх програмах посилаються і повертаються до тоталітарних методів і практик діяльності комунізму, фашизму і нацизму».
Ну, червоний прапор - це ще не діяльність. Але - таки да, маркер.

1708452260516.webp

Каже, Сбер - розблокував. Це прикра новина :D

Та вже правоохоронні органи повинні працювати
Ну, чувака, який фуру болгаркой пиляв - того затримали, судитимуть. А решта? То ж тільки частина проблеми, просипали там не багато, а от блокування в цілому - це проблема.

Ну так хоч хтось би за ними простежив, бо виглядає так, що справжнім ляхам пофіг
я поки спостерігаю, з повагою за допомогу й те плече, яке нам до цього підставили... Це не про цих краснопузих фермерів, які нищать братерство й повагу

Пусть ***ло открывает второй фронт с поляками!
да эти мудаки фермеры сразу разбегутся в разные стороны . они только с фурами воевать бравые . а с рашкой - обоссутся сразу .

передбачається, що воювати буде гарнізон США :збентежений:
Я тобі секрет відкрию - там по 5 статті - 3 дні на консультації.
Якщо рашка спалить там все, окрім того самого гарнізону - вса норм, НАТО не постраждало.

Назад
Зверху Знизу