Статус: Офлайн
Повідом.: 3630
Повідом.: 3630

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво, придурки з "арьол і рєшка" піарили Венесуелу?
Ох я й реготав, коли вони почали піарити засранські міста: Казань, Астарахань і т.п. Це ще 2012-2013 здається.
пля... або це перепублікація, або ці дебіли знову за своє - в рашку поїхали, на ютубі
П.С. сраний ютуб постійно шмарію тулить, ****а.
Я думаю, вони жеруть "кокс".интересно.. они для ******и какие то лекарства жрут, или оно у них само собой получается ???
Та там здається і Сибір був, не знаю як зараз. Такшо подивишся як можна зробити "картинко" для лохів - Європа смоктає і т.п.ану перегляну, самому цікаво. Пр Венесуелу є що показати, особливо без політики. Про Казань і Астрахань хз. Там (в Астрахані) похований мій батько. Я туди тепер навіть боюсь їхати. В Казань вкинули купу грошей, намагаються купити татар. Якщо почнеться щось в Татарстані-*****ам піхва
4 миллиона... 4 миллиарда
***ть.. как можно быть такими тупыми ???
интересно.. они для ******и какие то лекарства жрут, или оно у них само собой получается ???
отакэанка пулеметчицагудбай ребенок
![]()
а, да, други..кто не хочет быть тупо мясом, а хочет насыпать агрессору..подымайте **** с дивана, собирайтесь с соратниками, тренируйтесь.,заводите ******. это не дорого, но это НУЖНО
ЗА советами..обращайтесь!
Снайпером хочу мона)
нех делать. ****** свое есть? правильно стрелять есть кому научить)