as2666alkah
Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Повідом.: 4938
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та разве только Метро.А в Донецке - был. Метро
А в Донецке - был. Метро
Может дело только в причастности русни? Где нет русни - там не грабят магазы
Міняй свій світогляд, ти або за Україну,або пішов нахер кровлсісь.
Поступило предложение йобнуть по Харькову
Я не понимаю людей, которые сидели в Донецке и до 14 года...Та разве только Метро.
Знакомая рассказывала, что к ней в магазин в 2014 Донецке зашли двое обдроченцев с автоматами, выгребли товара, сколько могли унести, оставили записку, что изымают на нужды республики, и свалили.
После этого она собралась и переехала в Харьков. От такого прекрасного бизнес-климата.
Я на роботі,спати не маю коли.Пиши так щоб всі зрозуміли,в мене тільки 10 класі.І то якщо порахувати половина за дверами класу,за мордобой.Ти дався йобу? Піди проспись.
Поступило предложение йобнуть по Харькову
Я на роботі,спати не маю коли.Пиши так щоб всі зрозуміли,в мене тільки 10 класі.
Это было уже гораздо позже майдана. ЕМНИП - 25 мая, когда уже шли бои за ДАП с применением танков и авиации.А в Донецке - был. Метро
Ну тоді міняй свій світогляд.В тебе 10 класі... в освіти? Чи шо? Ну молодець, я мав підозру, що тіки 8.
Это было уже гораздо позже майдана. ЕМНИП - 25 мая, когда уже шли бои за ДАП с применением танков и авиации.