Это *****ская легенда. А по факту расстреляли гражданина РСФСР Николая Александровича Готторпа.
Гражданина Российской Советской Республики. РСФСР с 19 июля 1918 года, через два дня после расстрела.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Это *****ская легенда. А по факту расстреляли гражданина РСФСР Николая Александровича Готторпа.
Нюрнбергский процесс - 10 месяцев и несколько десятков осуждённых.неподсуден, означало бы, что его не судят. Но гепу то как раз судят
Олег Пономар
19.07.2018 ЧЕТВЕР
Доброго дня, друзі. Четвер. Що було важливого?
Суд у США відмовив у клопотанні адвокатів звільнити з-під арешту Марію Бутіну, московську шпигунку, звинувачену у зв'язках з московською розвідкою. ФБР слідкувало за нею з серпня 2016. Вона також використала **** з громадянином США для отримання інформації та свого просування до Національної стрілецької асоціації США, через яку Москва фінансувала виборчу кампанію Трампа.
Я вчора написав про скандал щодо ремарки Трампа про Чорногорію. Так ось, по-перше, це обурило всіх громадян Чорногорії, а по-друге, колишній командувач НАТО Вес Кларк заявив, що своєю відповіддю Трамп грає на боці Путіна.
НАК "Нафтогаз України" почав новий арбітражний процес проти "Газпрому", в рамках якого вимагає $11,600,000,000 компенсації.
Христя Фріланд не одна: заступником начальника штабу міністерства оборони Канади призначили етнічного українця, генерал-лейтенанта Пола (Павла) Вінника.
Федеральна поліція Австралії почала перевірку діяльності телеканалу RT (Russia Today), який підозрюють у виконанні ролі іноземного агента.
.
Зачем считать свое мнение мнением всех 1,5 миллионов? Я причины и что делать с сиренами знаю. ЗА меня не нужно расписываться. Особоодаренным, требующим персонального внимания, я посоветовал персонально обратиться. Кому достаточно общего понимания пусть во время сирены включит телек на тот же 7 канал. Вся эта хрень существует с хер знает когда. Еще со времен карибского кризиса. Ну и к тому же, в свое время Йуля зачем то все это не поменяла. Совпадение? И давай вернемся к теме. ЗА сирены есть отдельная тема рядом. https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=47185411,5 миллиона харьковчан все должны обратиться индивидуально и всем подождать ответа по Закону Про звернення громадян?
Или в УДСНС какой-то клерк или зам. нач. отдельчика выполнят свои обязанности по оповещению населения?
та чё далеко ходить ??
по кафешкам и пабам прошвырнись вечером..
мест свободных нет..
свой заказ по часу ждёшь.
а скулёжжж и нытьё на хф.. лужи соплей каждый день..
В Турции арестовали россиянина, который до смерти избил украинца
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
До речі, гідний приклад Президенту Трампу. ***ло запізнювався на 30 хвилин - треба було за п'ять хвилин до його прибуття полетіти додому.
Сеня Чеченский
Навіть Пастор не зрозумів, як у мене вийшло обрубити воду козломордим. Нехай п'ють боброву струю, там бiльше мiнералiв!