a999
A
Не помню, давно было. Но в быту, конечно, да. На Дальнем Востоке, в заменяемых районах, наших было процентов 30-40
В Саратовской области в конце 80-х разговаривали на суржике. Лично слышал.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не помню, давно было. Но в быту, конечно, да. На Дальнем Востоке, в заменяемых районах, наших было процентов 30-40
Видишь, сынок, насколько несложно ты выводишься на светлую дорогу логики , где немедленно слепнешь)Я лишь сказал что ты имбицил раз топишь за хуюлю. Шо непонятно, или к тебе Альцгеймер уже пришел?
Ну якщо українські пісні до вподоби.Слухай .Розвивайся.песни на украинском очень любил.
Неужели не списанный...
Где оскаржувана рекламо-то?!Воїн і письменник про обман: "Це вже другий “комунізм” який нам обіцяє політсила Юлії Тимошенко..."
Во ****!
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Добра написав.
![]()
Мене нечувано збурила наведена нижче реклама ВО “Батьківщина”. Чому? Бо попри разючу очевидність сказаного, насправді ця реклама – нахабна брехня в очі тисяч громадян, які, на жаль, цього не розуміють. Я готовий поклястися, що ані роботи ані гідної з/п політсила Тимошенко молоді не дасть і молодь їхатиме з України так само як їхала – не менше. За будь-якого президента.
Чому? Дуже просто.
Почнемо з першого – з роботи. Вітаю всіх – роботи в Україні до біса. Захдимо на сайти Work.ua і бачимо неймовірну кількість незайнятих вакансій. Є робота? Є. Але ця робота не влаштовує громадян зарплатнею, умовами роботи, географічним положенням, тощо. Так?
Питання, як це готова виправити Юлія Володимирівна? Завести в країну гроші, які надали б можливість підприємцям безболісно кредитуватися і тим створювати нові й нові робочі місця? Заведе інвестиції?
Відповідь – нереально!
Єдиний засіб яким Юль-Володимирівна справді може завести інвестиції – це підписати з Москвою безумовну і остаточну капіталяцію, остаточно злити Москві ВЕСЬ Крим і ВЕСЬ Донбас (а не ту третинку, яку росія завоювала зараз) і прийняти Путіна в Києві, аби під трибуною з нею і ним, замість маршу коробок десантникиів і нацгвардійців як зараз, натовп дуркуватих грицьків і цицястих марічок вжарював б гопака. Перед панами…
бессмысленно, да)) сама подофигела, когда он в одном из интервью сначала извращался на азировском, потом долго говорил по русски, а затем вдруг - на вопрос на мове стал спокойно на ней же и отвечать))) когда понял что творит - включил азировский, но было уже поздно. жаль давно было, не найду( шоу эпохи конца премьерства, что то умное про экономику страны
Где оскаржувана рекламо-то?!
Видишь, сынок, насколько несложно ты выводишься на светлую дорогу логики , где немедленно слепнешь)
Учись пока
Я знайшов, фейсбук.Сам шукай,шо гуглі забанили.
Что и требовалось доказать! ПОРОХ поперек горла кремлевскому карлику!
никак он не дает х.йлу нас принудить к "дружбе" и сделать Украину Малороссийской губернией РФ!