Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Какое же оно нудное. ***ть, слов нет.
Кстати вопрос, если оно не отвечает тем кто к нему матом. Значит если все будут начинать свои вопросы и ответу к нему с - слыш ***ло. Оно будет сидеть заткнувшись все время?

Какое же оно нудное. ***ть, слов нет.
Кстати вопрос, если оно не отвечает тем кто к нему матом. Значит если все будут начинать свои вопросы и ответу к нему с - слыш ***ло. Оно будет сидеть заткнувшись все время?

:браво:

9eahgj.webp

Крым.
Оккупанты поздравили жителей захваченного Севастополя "с днем россии"
перевернутыми флагами по всему городу.
У ваты неистово горит пукан! :відстій: ****** *****

bgb6fb.webp
fggh7d.webp

Вкладення

• bgb6fb.webp
    bgb6fb.webp
    61.7 КБ · Перегляди: 28
Особенно доставляет как про предательство истории пишут обитатели *****етовоки в то время как *****етовка развязала войну против Украины, оккупировала и аннексировала часть ее территории. Это в их парадигме норм и ни разу не предательство.

У меня для них один ответ-*****асы!

*****ские девочки на подиуме читают стишки..

ждем полета рубля за сотню.
хоп-хей-ла- ла- лей доллар стонадцать рублей!
Боже, спаси гривну.:)

Странный вопрос.
Зачем вам мои "да"-"нет" по поводу читаю ли я вас, если я вам отвечаю?
Но если хотите, то ДА, я вас читаю.
Более того, вы один из немногих, кого я читаю с интересом, поскольку ваши посты содержат собственные мысли по тому или иному поводу, а не набор эспрессивных междометий с направлением собеседника НХ.

шо малось на увазі

Ворогами росіяни також вважають США і Німеччину.

Громадяни Росії вважають головними ворогами країни США, Україну та Німеччину, а союзниками Білорусь, Китай і Казахстан. Про це свідчать результати опитування Левада-центру.

Кількість респондентів, які вважають Україну найбільш вороже налаштованою стосовно Росії країною, зросла до максимуму за весь час досліджень, і становить 50%.

На думку росіян, найгірші відносини у РФ зі США (69%), Україною (50%) і Німеччиною (24%). Також противниками Росії опитані назвали Латвію, Литву, Польщу, Естонію і Великобританію.

У свою чергу Білорусь найбільш близькою до Росії державою визнали 46% опитаних. Китай назвали дружньою для РФ країною 39%. Також до союзників Росії, на думку громадян, увійшли Казахстан (34%) і Сирія (15%). При цьому в 2015 році в ****огічному опитуванні Сирію назвали дружньою країною тільки 2% респондентів. Крім того, до списку близьких до Росії держав увійшли Індія, Вірменія, Куба, Узбекистан, Таджикистан і Азербайджан.
С Казахстаном их ждёт огромнейший сюрприз. :іржач:

З тієї сторони кордону ми хочемо почути мертву тишу та сумне каркання ворони

Назад
Зверху Знизу