А мені цікаво, як вони "прив,язували до вихлопна танків", якщо там вихлоп - широченна щілина на всю ширину криші моторно-трансмісійного відділення?🤣🤣
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пузо качают?)В Вязьме, в подвале храма, находится качалка для попов
![]()
у воєнкора не пояснюють, яким саме фізіологичним отвором до вихлопу прив"язуть. може ротом?Виходить, що присідання у лаптєстанських *****орайвідділках на плящки, то є спєцпідготовка молодих бійців. Щоб потім у *****ську сраку з легкістью заходив не тіко статевий орган братушкі з Чечні, а й вихлопна труба хунтофашизтажидабіндеріфського танка!
неважливо хто пише, головне, хто читає.. .Воно хоч танк поруч бачило? Таку хуєту написати - суко, творчість безмозких для подібних
через переходник типа лейкиА мені цікаво, як вони "прив,язували до вихлопна танків", якщо там вихлоп - широченна щілина на всю ширину криші моторно-трансмісійного відділення?🤣🤣
Бандеровці на все способні.А мені цікаво, як вони "прив,язували до вихлопна танків", якщо там вихлоп - широченна щілина на всю ширину криші моторно-трансмісійного відділення?🤣🤣
крала на замовлення "режиму Зеленського", мабуть
Та він бачив щось подібне на Т-34 і пиздить, бо вважає, що нічого не змінилося. Це ж чергові "мальчікі в трусіках", вигадки хворої фантазії збоченців, які міряють весь світ по собі.у воєнкора не пояснюють, яким саме фізіологичним отвором до вихлопу прив"язуть. може ротом?
попрацював би той тупий котьонок та хоча б візуалізував свою збочену фантазію, замовивши відео у Muse AI чи Topaz AI...