Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сінька.***, якою мовою ті істоти антропоморфні розмовляють?
Чисте небо?діду, ти у перший грав?
Тень чернобыля перваяЧисте небо?
ну чисте небо на тому ж двіжку був. так що, дід шаритьТень чернобыля первая![]()
По сюжету вторая.Тень чернобыля первая![]()
Чтобы некому было отливать на товар на нижней полке магазина, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.А з собаками чого не можна?
однология: 9 чи 10 не чує бабаДиректХ 9-10-11 трилогия сталкера![]()
я про-то как движку игры директы прикручивалиоднология: 9 чи 10 не чує баба
Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз.після нового року планують заборонити сатанинські долар/євро. а як заборонити - то і ніяких компроментуючих жубль курсів не буде. а з женьмінбі можна і домовитися...
пффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.Домовитися? За скрєпний юань вже 14.07 дають. Долар за курсом ЦБ 102.57, євро - 107.42. Це згідно біжучому рядку на РБК, зараз
Я думаю, що Пу разом з шайкоюпффф. так буде льготний курс. інвалютний жубль для своїх. попередня високорозвинена цивілізація все вже винайшла.
то він примружився чи зажмурився?