Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Не дня без награды

Вкладення

• Screenshot_20231012-154329_Instagram.webp
    Screenshot_20231012-154329_Instagram.webp
    36.2 КБ · Перегляди: 144
Алкогном не дремлет! :увага:
...
потому что я понял — именно гипертекста там и не хватает»

— Стенографический отчет об интернет-конференции Первого заместителя Председателя Правительства России Дмитрия Медведева

На севастопольском ****офоруме понаехавшая *****ша нэгодуэ.
Интересная дата регистрации на форуме.

Вкладення

• 000.webp
    000.webp
    82 КБ · Перегляди: 298
  • 003.webp
    003.webp
    16.4 КБ · Перегляди: 291
  • 005.webp
    005.webp
    14.1 КБ · Перегляди: 158
  • 008.webp
    008.webp
    34.3 КБ · Перегляди: 43
скидывается глубоководная бомба
Глубинная :рл:

знову таки - я про підводні човни...
Российские шумные очень, а у американцев в океане целая сеть сенсоров специально для их отслеживания. Вреда могут наделать разве что носители МБР, если у рашки такие есть.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я б цим єбонашкам порадив би у муслімські кольори пофарбувати всі православні храми у маскві! гундяй політику партії підтримав би, а кадиркє приємно...

Виконавча рада Міжнародного олімпійського комітету оголосила негайне призупинення участі Росії. Причина, повідомляє МОК, - одностороннє рішення Олімпійського комітету Росії від 5 жовтня 2023 року про включення до своїх лав регіональних спортивних організацій України: Донецької, Херсонської, Луганської та Запорізької областей.
Це суперечить Олімпійській хартії, оскільки порушує територіальну цілісність України, адже МОК визнає ці організації підпорядкованими Національному олімпійському комітету України відповідно до хартії.
Олімпійський комітет Росії більше не має права діяти як національний олімпійський комітет, як це визначено в Олімпійській хартії, і не може отримувати фінансування від олімпійського руху, повідомляє МОК.

Назад
Зверху Знизу