Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

О ні, пане, це не те про що ви подумали. Це хтось там у вас хоче бути схожим на росіянина. Чи карається таке українським законом, то я вже не знаю.
ПДР, п. 2.9в
Заборона використовувати чужі, нестандартні та брудні або закриті номерні знаки
Копвювати з фону важко, самі пошукайте

Водієві забороняється
....
в)керувати транспортним засобом,
....

або з номерним знаком, що:

не належить цьому засобу;

не відповідає вимогам стандартів;

закріплений не в установленому для цього місці;

закритий іншими предметами чи забруднений, що не дає змоги чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 м

О ні, пане, це не те про що ви подумали. Це хтось там у вас хоче бути схожим на росіянина. Чи карається таке українським законом, то я вже не знаю.
ПДР, п. 2.9в
Заборона використовувати чужі, нестандартні та брудні або закриті номерні знаки
Копвювати з фону важко, самі пошукайте

Водієві забороняється
....
в)керувати транспортним засобом,
....

або з номерним знаком, що:

не належить цьому засобу;

не відповідає вимогам стандартів;

закріплений не в установленому для цього місці;

закритий іншими предметами чи забруднений, що не дає змоги чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 м

Сборсили с поедза - и в нацгвардию.

Теперь и в Зимбабве развалятся дороги там, где они были?
Зимбабве — официальный мировой рекордсмен по инфляции. В июне 2008 года инфляция достигла 231 миллиона процентов в год. Зимбабвийский доллар неоднократно деноминировался, в частности, в начале 2009 года — по курсу триллион к одному. В апреле 2009 хождение национальной валюты было запрещено, а в июне зимбабвийский доллар официально прекратил свое существование.

Это карается - это непонятно откуда взятый номерной знак нестандартного образца
Хіба? А я багато разів бачив номерні знаки з прапором Євросоюзу замість українського. Спочатку здивувався, спитав одного дальнобійника що воно таке, а той тільки рукою махнув, мовляв, кожен чіпля собі що зна. Ще, здається, бачив з фамілією.

По просьбам

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

эпично. единственное, что не пойму, так это почему толпы ватных и не очень луганчан и дончан в это же время не только поездами, но автобусами и автомобилями ездили в Харьков и обратно и с ними все ок. наверно, они недостаточно интеллигентны. или недостаточно бабушки. :confused:

ааааааа, вспомнила недавно одна бабка говорила, что не едет за пенсией на подконтрольную территорию, потому что туда НЕМЦЫ не пускают (кстати, говорила она это своей соседке, которую немцы пускают... немцы, разве их поймешь...) :увага:

Це росіянський номер з наліпкою на регіоні: прапор та напис rus - заліпили білим та домалювали на сімках ніжки.
То щоб там з російського зробити український, то треба не тільки ніжки на сімках домалювати, а ще й ріжки на літерах, тобто всього номера перемалювати.

V64O7JgKXPs.webp

Именно

Кому ты ****иш, **** ****стская?
В ебло тебе такой номер надо засунуть.
Вот что это за номер.
original.jpg

И алеее ап!
ukr_l.jpg

Это крымские номера. Раздавать начали в Севасе.

Кому ты ****иш, **** ****стская?
В ебло тебе такой номер надо засунуть.
Вот что это за номер.
original.jpg

И алеее ап!
attachment.webp

Это крымские номера. Раздавать начали в Севасе.

Отож-бо й воно, що російські як на ваших фотографіях, а тепер дивимось уважно на той номер
attachment.php

Porucznik Jebłoński;56239921 сказав(ла):
Прiзвищем, москалику, прiзвищем.
Так-так, вибачаюсь, помилився.

Вкладення

• Untitled1.webp
    Untitled1.webp
    2 КБ · Перегляди: 475
Отож-бо й воно, що російські як на ваших фотографіях, а тепер дивимось уважно на той номер

Уважно подивився.
Какой-то крымс считает, что всех наебал. Надеюсь, он попадется 2 раза и поедет домой на поезде, так как фактически он едет без номерных знаков.

За киселевско-геббельсовскую пропаганду путлер хорошо платит, чего бы не ****еть и дальше!? Покупка Дмитрием Киселевым квартиры площадью 204 м2 на Цветном бульваре за 162 млн. руб
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Говорите у России нет инноваций в сфере автомобилестроения? Утритесь, либерасты-подпиндосники!

qpOvclf5BTc.webp

Уважно подивився.
Какой-то крымс считает, что всех наебал. Надеюсь, он попадется 2 раза и поедет домой на поезде, так как фактически он едет без номерных знаков.

Правда ваша, російський номер то був, але я й подумати не міг, що можна таке з ним зробити (не тільки сімки домалювати, а ще й літери).

А скоро і техпаспорти будуть Європейського стандарту.
Але ж тобі нецікаво це знайти. Цікаво нести якусь дурість.

Я не несу дурість, а чемно запитав, бо цікаво. От тепер буду знати. Дякую за відповідь.

Назад
Зверху Знизу