Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Fsxco1pWIAIjegu
Даже не надейся на быстрый конец и скорую встречу. Тебя и тебе подобных существ должны жарить в Аду на вертеле годами. Еще при жизни ты обязан испытать то, что твари из твоего племени делали с украинцами в Буче или Изюме. И я знаю и верю, что так и будет. Ни один ****стский выродок не останется безнаказанным. Ждите своего часа в страхе. Ибо час сей грядет не за горами....

Переглянути вкладення 13230198

Отак. Якби лише м’ясом воювати, тоді шанси були б. Й вельми ніхуйові. А використовувати сучасну зброю ...
Ми так не домовлялися!
Та й взагалі Україна мала здатися одразу після 24 лютого минулого року. Ми ж великі. Могутні. Страшні. А вона все нам поламала.
Ми так не граємо.

Відповідальність за ліквідацію пропагандиста
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
у Санкт-Петербурзі взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.

Заяву організації опубліковано зокрема в Telegram-каналі Роспартизан.

«Ми організували та здійснили акцію 2 квітня 2023 року проти групи Z-активістів та особисто проти відомого пропагандиста війни, воєнного злочинця Максима Фоміна, відомого як Владлен Татарський. Цю акцію підготовлено і здійснено нами автономно, і ми не маємо зв’язку і не отримували допомоги від жодних іноземних структур і тим паче спецслужб», — сказано в маніфесті.

В організації також заявили, що акція не була спрямована проти мирних громадян, а всі постраждалі — прихильники повномасштабної війни проти України. Так звана НРА закликала «російських правозахисників» допомогти
і закликала росіян надавати всі види спротиву російському режиму «аж до повного знищення».

Раніше так звана НРА
Дар'ї вночі 20 серпня 2022 року.

«Я считаю президента военным преступником»​

Интервью офицера ФСО, который работал с Путиным и сбежал из России​

Пока не просмотрел (только пару минут в начале). Но хочу сразу отметить:
Какая у него охрана?........... кандидат на Новичок... или полоний....
Ну если не игра определенных кругов, решивших "менять вывеску" и "застолбить" себя...
Хотя он - просто технарь..Но выходит, что и у них там "бардак" с организацией, дисциплиной и преданностью царю...

Останнє редагування:
Пока не просмотрел (только пару минут в начале). Но хочу сразу отметить:
Какая у него охрана?........... кандидат на Новичок... или полоний....
Ну если не игра определенных кругов, решивших "менять вывеску" и "застолбить" себя...
Хотя он - просто технарь..Но выходит, что и у них там "бардак" с организацией, дисциплиной и преданностью царю...
Он приезжает, включает в розетку аппаратуру и все. Конечно он не слышал разговоры которые вел путин. Хотя если хороший технарь - знает частоты, принцип кодирования, авторизацию…

Молодец парень

Останнє редагування:
Он приезжает, включает в розетку аппаратуру и все. Конечно он не слышал разговоры которые вел путин. Хотя если хороший технарь - знает частоты, принцип кодирования, авторизацию…
Там много уровневый и перекрёсный контроль, с развязками, вычислили бы,

Молодец парень
Там супутниковий зв'язок, це очевидно. За ***лом завжди літає борт РЕБ/спецзв'язку, звісно, він не через халявний вайфай на зв'язок виходить.
Але, дивлячись на те, що той мужик знає про ту систему зв'язку - можуть бути дуже цікаві наслідки для ***ла. Знаючи *****ів - там дохуя "службових" бекдорів і ручників.

Рассказывает ,как сотрудники смакуют эту войну ,как родители смотрят по телевизору ,а в конце если ***лу донесут как народ против войны .

Хмельницька обласна рада на позачерговій сесії ухвалила рішення про заборону діяльності УПЦ московського патріархату на території області.
Про це повідомляє Хмельницька обласна рада, передає Укрінформ.

«Депутати обласної ради одноголосно прийняли рішення "Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Хмельницької області", яким заборонили діяльність Української православної церкви московського патріархату (офіційно зареєстрована як Київська митрополія Української православної церкви) на території Хмельницької області. Також цим рішенням запропоновано Президентові України визначити законопроєкт "Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій" як невідкладний – для його позачергового розгляду Верховною Радою України», – йдеться у повідомленні.

Рассказывает ,как сотрудники смакуют эту войну ,как родители смотрят по телевизору ,а в конце если ***лу донесут как народ против войны .
И там проскочило, что отец, типа, готов идти на фронт, искупить кровью предательство сына...:рл:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу